Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maifa Ghannam: Ze heeft Instagram in brand gestoken!

Mifa Ghannam heeft een nieuwe snapshot op social media gepubliceerd! En nogmaals, het bleef niet onopgemerkt!

Mifa Ghanam Ze heeft de afgelopen weken een aantal gecompliceerde tijden doorgemaakt. De 24-jarige woont in Dubai en heeft alles om gelukkig te zijn. Alleen het gemis van zijn familie en geliefden wordt steeds meer door hem gevoeld. Tussen de afstand tussen Parijs en Dubai en de gezondheidscrisis die ervoor zorgde dat de hele wereld niet kon reizen, heeft Meeva al heel lang niet kunnen profiteren van haar gezin. Een paar dagen geleden had ze zich overgegeven aan de pijn die dit gebrek haar had veroorzaakt. Tenzij er is afgesproken dat ze haar neef Salma verlaat, die heel dicht bij haar staat en die haar vaak komt opzoeken in de VAE. Om te juichen vond Mifa de oplossing, verander het uiterlijk!

Maifa Ghannam: Haar laatste bericht is niet unaniem

Dus Mifa pronkte met deze verandering van uiterlijk op Instagram in de laatste foto die ze plaatste. Met dit setje rode ondergoed kreeg Maeva veel positieve reacties: « Wrede Meesteres Jaloezie! Niet iedereen zit in hetzelfde schuitje. Maeva jij bellissima jammer voor jaloezie. Schreeuw, je verdient het niet!Maar er is ook veel kritiek geweest, vooral op zijn gebruik van Photoshop: « De redactie aan de linkerkant richting de billen en het tapijt is heel duidelijk! “. Maar ook wat betreft de houding van de jongedame, die volgens netizens alles zou doen om opschudding te veroorzaken! “Pff er is geen vulgaire categorie! Charisma hebben is dat niet! Allemaal goed voor Buzz! “. Het belangrijkste van dit alles is dat Meva zich goed voelt over zichzelf, ondanks de haters!

READ  Elizabeth II en haar terug naar Buckingham? Een echte revolutie in het paleis ...