Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Regendruppels vallen op mijn hoofd en zanger BJ Thomas is overleden

Hij won twee Grammy Awards en een Oscar in de jaren 70, de auteur van het album thuis waar ik thuishoor Hij maakte in maart bekend dat hij aan longkanker leed. Hij was 78 jaar oud.

Amerikaanse zanger BJ Thomas, de artiest van het lied Regendruppels vallen nog steeds op mijn hoofdHij stierf zaterdag aan longkanker. Volgens de verklaring van zijn agenten stierf de 78-jarige kunstenaar in zijn huis in Arlington, Texas.

Hij ontving tussen 1977 en 1981 vijf Grammy Awards en werd voor het eerst bekend bij het publiek in 1966 met een cover van countryzanger Hank Williams, Ik ben alleen, dus ik kan huilenDan met het liedje verslaafd aan gevoel In 1968. Maar met… Regendruppels vallen nog steeds op mijn hoofdEn de soundtrack van de film Butch Cassidy en Baby In 1969 verwierf hij echte bekendheid. Met dit gedicht van optimisme won hij een Academy Award en bereikte hij de top van de hitlijsten in de Verenigde Staten. “Er zijn maar weinig artiesten die een meer gedenkwaardig stempel hebben gedrukt op de Amerikaanse muziekscene dan PJ Thomas“, bevestigden hun agenten op hun site.”Met zijn zijdezachte, rijke stem en onberispelijk gevoel voor zang, omvatte Thomas’ uitgebreide carrière vele stijlen, waaronder country, pop en gospel.‘, voegden ze eraan toe.

Na een aantal jaren van alcohol- en drugsverslaving in de jaren 70,transformatie“Hij komt in zijn leven, volgens het persbericht in 1976, met zijn bekering tot een evangelische christen. Toen wendde hij zich tot gospelmuziek, en in hetzelfde jaar, zijn album thuis waar ik thuishoor Verkoopt meer dan een miljoen exemplaren. PJ Thomas onthulde in maart dat hij een vergevorderde vorm van longkanker had. “Ik ben slechts één type onder anderen. Ik had zoveel gelukzei de zanger.

READ  Jason Priestley: De kinderen van de Beverly Hills-ster zijn echt enorm, als twee druppels water