Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sylvie Tellier zet de feiten recht over het gedrag van Donald Trump tijdens het Miss Universe-tijdperk

Sylvie Tellier zet de feiten recht over het gedrag van Donald Trump tijdens het Miss Universe-tijdperk

Passeren tbmp Op dinsdag 11 juni werd Sylvie Tellier uitgenodigd om commentaar te geven op een gerucht over het gedrag van Donald Trump jegens Camille Cerf tijdens het bewind van Miss Universe 2014.

De rest staat onder deze advertentie

Ontdekkingen zijn er in overvloed in het nieuwe boek van Sylvie Tellier. Een paar dagen geleden werd de erevoorzitter van Miss France vrijgelaten kroon en bias, Een werk dat in 304 pagina’s de twintig jaar beslaat die “Lionies at Heart” aan deze schoonheidswedstrijd wijdde, die regelmatig onderwerp van controverse is. In feite is de voormalige algemeen directeur in zijn twintig jaar getuige geweest van een behoorlijk aantal, soms gênante momenten. Hij werd binnen uitgenodigd tbmp Op dinsdag 11 juni gaf de 46-jarige zakenvrouw commentaar op een specifieke en grappige passage uit haar boek.

Sylvie Tellier is niet verrast door de interesse van Donald Trump in een van zijn voormalige volgelingen

Ze is en blijft de eerste Miss Nord-Pas-de-Calais die tot Miss Frankrijk wordt verkozen. In januari 2015, een maand na haar verkiezing voor miljoenen kijkers, vertegenwoordigde Camille Cerf haar land internationaal. Zo ontmoette de jonge vrouw, die toen 19 jaar oud was, een man die president van de Verenigde Staten zou worden, zoals Sylvie Tellier onthult in haar roman. Op de set van C8 waren vooral Cyril Hanouna en Gil Verdez verrast door deze anekdote, in tegenstelling tot de auteur. ‘Ik zie niet wat er verrassend is, omdat Camille Cerf lijkt veel op het beeld van de vrouw waar Donald Trump van hieldDe moeder van drie kinderen bevestigde dit.

Sylvie Tellier zet de feiten recht over het gedrag van Donald Trump met Camille Cerf tijdens Miss Universe 2014

Dus Sylvie Tellier legde uit hoe de opvolger van Barack Obama de schoonheidskoningin ontmoette: “Hij was Eigenaar van Miss Universe [Camille Cerf s’est classée dans le top 15 cette année-là] En Donald Trump was jarenlang Miss USA en woonde graag de nominatieceremonie bij, en hij vond Camille Cerf charmant Omdat hij Malika Maynard een heks vond“. De voormalige partner van Genevieve de Fontenay wilde echter een gerucht ontkennen dat zich helaas verspreidde: ‘Ik zei hij [poursuivait en voiturette de golf] Hij kwam de kandidaten begroeten en persoonlijke foto’s maken. [Mais] Camille Surf werd nooit gepest, dat zag je op de covers. Ik denk dat ze Donald Trump niet heeft verlaten [indifférent] Want dat is het type vrouw dat echt bij hem past.

Raak mijn televisie niet aanJe vindt het volledig in de applicatie mijnKANAAL.