Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Hij heeft geen föhn-thema” In “TPMP” ontketent Rachida Dati het thema van Eric Ciotti

“Hij heeft geen föhn-thema” In “TPMP” ontketent Rachida Dati het thema van Eric Ciotti

samenvatting

Rachida Dati was uitgenodigd bij TPMP om over de huidige politiek te praten.

De minister van Cultuur maakte van de gelegenheid gebruik om Eric Ciotti aan te klagen.

inhoudsopgave

Aanstaande dinsdag 11 juni 2024 presenteerde Cyril Hanouna een nieuwe editie van zijn programma Raak mijn televisie niet aan. In het groepsgesprek zei de PAF-onruststoker tegen zichzelf: ‘ heel gelukkig » Om Rachida Dati te ontvangen.

Minister of niet-minister, ik beoefen geen politiek, ik houd van uw persoonlijkheid. U beschikt over een openhartigheid die vandaag de dag in de politiek ontbreekt. Ik vind je eerlijkHij kondigde aan zijn gast, die onder de indruk leek en niet naliet te reageren: Het is wederzijds“.

Tijdens haar optreden op Channel C8 besprak de minister van Cultuur politiek nieuws, met name de parlementsverkiezingen, waarvan de eerste ronde op 30 juni zal plaatsvinden, volgend op het besluit van de president van de republiek om de Nationale Vergadering te ontbinden nadat de president van de republiek de Nationale Vergadering had ontbonden. zege. National Rally (RN) bij de Europese verkiezingen.

Ik vertrouw de Fransen. Er is sprake van legitieme verontwaardiging die vandaag gehoord moet worden !“, documenteerde ze voordat ze eraan toevoegde:” Op 30 juni onze date met de geschiedenis van Frankrijk“.

Rachida Dati confronteert Eric Cioti krachtig live

Volgens Rachida Dati heeft het georganiseerde front aan de linkerkant één doel.” Hun zetels behouden ten koste van de levenskwaliteit, veiligheid, armoede en mobiliteit“.

Aan de rechterkant de aankondiging van Eric Ciotti over ” Alliantie met de National Rally » Zorgt ervoor dat er te veel inkt vloeit.

READ  Het bezoekersaantal herstelde zich in 2022, maar bleef lager dan vóór Covid-19

Ik kreeg echter kritiek omdat ik Les Républicains verliet Ik heb mijn overtuigingen niet veranderd. Er zijn waarden waar we niet aan raken“De minister stond erop.” Je kunt activisten hebben die dingen willen, maar als je de leiding hebt over een partij, moet je ook de grens aangeven. Anders is het onzin“.

De politicus maakte ook van deze gelegenheid gebruik om de opleiding van haar dochter te vergelijken. ” Zora wil make-up dragen, nee. Ik leg uit waarom, omdat het zo klein is. Ze wil 100% make-up dragen, nou nee, jij bent nog steeds de baas“.

Waarom wil Eric Ciotti make-up dragen?“, vroeg Cyril Hanouna. Rachida Dati antwoordde: ” misschien ? voor hem, Het heeft geen draad om te drogen“Een goede behandeling moet ongetwijfeld gewaardeerd worden door de betrokkene…