Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een herhaald gebaar (dat als vervelend wordt beschouwd) door Naji die roept: ‘Vergeet niet te spreken’, aangezien hij verplicht is te reageren

Een herhaald gebaar (dat als vervelend wordt beschouwd) door Naji die roept: ‘Vergeet niet te spreken’, aangezien hij verplicht is te reageren

Geschreven door Lea Debre | editor

Laia Debre is nieuwsgierig. Het is uitgesloten dat u zich beperkt tot slechts één type tv-programma. Van Touche pas tot mijn functie bij Les Marseillais of bij Journal Télévisé, er is maar één stap die ik nooit heb geaarzeld. Stap in een wereld waar allerlei soorten series hun plaats hebben.

Naji keerde op 10 juni 2024 na een gedwongen pauze terug om het nummer “Don’t Forget the Words” te leiden. We kunnen wel zeggen dat de presentator van France 2 een prachtige comeback heeft gemaakt. Tijdens de uitzending viel hij een kijker aan.

Naji reageert droog op een France 2-kijker in ‘Don’t Forget to Speak’

De rest volgt na de aankondiging

Twee weken ! Toen werden de kijkers van France 2 ervan beroofd Vergeet de tekst nietVanwege Roland Garros. Maar op 10 juni keerde Nagui’s spelshow eindelijk terug. Tijdens het tweede nieuwe programma wilde de 62-jarige presentator zijn woede uiten.

Pierre vervolgt zijn klim Vergeet de tekst niet. Bij de start van de nieuwe show behaalde de SVT-leraar (middelbare en middelbare school) zijn 22e overwinning en ontving hij een winst van € 137.000. Hij ontmoette een jonge vrouw genaamd Solen, een lerares Spaans die rechtstreeks uit de Jura kwam. Het presteerde opmerkelijk goed De laatste langzameGeschreven door Joe Dassin. Een show waarbij het publiek meeleefde door te dansen op deze muziekstijl.

Nagui geeft je de vrijheid om woorden nooit te vergeten

Toen de muziek klaar was, wilde Naji een bericht sturen naar de persoon die commentaar op hem gaf over een gebaar dat hij vaak maakt Vergeet de tekst niet. “Er waren vertragingen van ongeveer 8,50 meter en andere waren dicht bij Lambada. We weten dus niet echt hoe ver we uit elkaar moeten zijn, terwijl we elkaar uiteraard respecteren. Geen wrijven“, Melanie’s man ontsloeg Paige in eerste instantie. Toen legde hij uit:”“Ja, we weten dat als een kandidaat € 20.000 wint, je hem omhelst en hem de hand schudt of een handdruk geeft”, zei iemand die ik in het voorbijgaan begroette en die hem duidelijk hinderde..’ Dus wees gerust, Ik heb andere kansen in het leven om contact te maken met compatibele mensen. Hij mag de maestro toespreken:Ik zeg je plechtig, Pierre, als je wilt dat ik ophoud met je te wrijven, voel je vrij.

READ  Amandine Petty in tranen en paniek bij Fort Boyard: "Nee! Dat kan ik niet!"

Pierre grapte dat hij dacht dat het gebaar voor hem bedoeld was. “Daar opende ik mijn ogenGenoeg om een ​​beetje lichtzinnigheid aan dit kleine tirade toe te voegen. Toen werd de show hervat alsof er niets was gebeurd. Opnieuw kwam de maestro als overwinnaar tevoorschijn. Hij kon opscheppen dat hij 138.000 euro in zijn koffertje had.