Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sardou ontmoet zijn fans tijdens de première van zijn tour

Sardou ontmoet zijn fans tijdens de première van zijn tour

Michel Sardou’s Last Tour is van 20 tot en met 23 juni in de bioscoop te zien. De zanger ontmoette zijn fans maandag bij de première in Pathé Wepler in Parijs.

Michel Sardou is nog niet met pensioen. De zanger, die afgelopen maart zijn afscheidstournee afsloot, draait overuren. De film is gebaseerd op zijn concerten in de Parijse La Défense Arena op 16 en 17 maart en wordt op 20 en 23 juni vertoond in ruim 250 bioscopen.

De zanger was aanwezig bij de première van de film. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om met zijn fans te communiceren. “Dit is mijn laatste tournee”, zei hij. In zijn antwoord aan degenen die een nieuw Olympia eisten, voegde hij eraan toe: “In 2029 heb je helemaal niets. Ofwel word ik premier, ofwel niets.”

“Ik ben geen Sardo-fan.”

De fans zongen toen ‘Michel de president’. “Nee, meneer de president, nee, we haten alle presidenten, terwijl we de premiers vertellen dat ze grappig zijn.”

De zanger verliet vervolgens de kamer, nadat hij het publiek had uitgelegd dat hij er een hekel aan had zichzelf op het scherm te zien en zichzelf te horen zingen.

“Vanavond zal ik in gedachten bij je zijn, maar ik zal er niet zijn, omdat ik geen Sardou-fan ben.”

Als dit de tweede afscheidstournee van Michele Sardou is, heeft de zanger beloofd dat hij dit keer van plan is De smaak van pensioenIn Zuid-Frankrijk met zijn vrouw Anne-Marie Perrier.

“Op 30 maart ben ik op vakantie, met pensioen”, zei hij. Parijse, op 13 maart. “Eindelijk zal ik ademen.”

Meest gelezen