Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Star Academy”-tour: “Discriminatie, uitsluiting, ongelijkheid.” Gabriel Slatny gooit pijn in de vijver in een zeer lange post.

“Star Academy”-tour: “Discriminatie, uitsluiting, ongelijkheid.” Gabriel Slatny gooit pijn in de vijver in een zeer lange post.

samenvatting

Op 8 juni 2024 stopten de leden van de “Star Academy”-tour in Parijs, in de Accor Arena

Een onvergetelijke ceremonie voor Gabriël, die twee dagen na de ceremonie per se wilde spreken

De jongeman plaatste op Instagram een ​​lange tekst waarin hij zijn tas aan het legen was

inhoudsopgave

Gabriël zal zijn ervaring nooit vergeten ster Academie En nog minder dan de tour duurt. Sinds 9 maart 2024 reizen Julien, Helena, Pierre Garnier, Lenny, Axel en Candice, en dus Gabriel, in Amiens door de wegen van Frankrijk om hun fans te ontmoeten.

Toen de tour op zaterdag 8 juni 2024 in Parijs stopte in de Accor Arena, was het duidelijk dat Djibril contact moest maken met zijn gemeenschap. In feite voelde de voormalige bewoner van Damari Leh Castle de behoefte om zijn tas leeg te maken en degenen te bedanken die hem altijd hadden gesteund, in tegenstelling tot sommigen….

Gabriel pakt zijn tas uit na het Accor Arena-concert

“Ik kreeg de kans om op een van de meest prestigieuze podia van Frankrijk op te treden en daarvoor zeg ik dankjewel! Wat te gek om dit moment met 13.000 mensen te kunnen delen.wil de voormalige kandidaat bedanken voor ster Academie Laten we beginnen met In een lange post op Instagram Dit is maandag 10 juni 2024 voordat er een vreemde aankondiging wordt gedaan.

“Ik heb deze Percy lang gezien als het begin van iets, van een nieuw tijdperk, terwijl het in feite het einde van een prachtige reis vertegenwoordigt met twaalf geweldige mensen die mijn leven zijn binnengekomen avontuur vol ups en downs.”Hij vervolgde en suggereerde dat de tour zou plaatsvinden ster Academie Het eindigde voor hem op 8 juni, terwijl het op 6 juli in Douai had moeten eindigen.

READ  Marie Laforet, haar dochter Lisa Azuelos geeft geld uit aan haar relatie met haar moeder

“Ik voel me opgelucht dat ik een einde kan maken aan deze cyclus van blootstelling en het aandeel daarvan in discriminatie, uitsluiting en ongelijke behandeling. Niet alle artiesten zitten in hetzelfde schuitje, en niet alle mensen zitten in hetzelfde schuitje. Hoe dan ook, ik verwelkom dit einde met grote rust.Daarna uitte Gabriël zijn spijt.

De ‘Star Academy’-kandidaat werpt een moeilijke ‘context’ op.

Terwijl hij de goede wil van zijn mede-voormalige kandidaat L ster Academie Ik heb spijt van het gevoel A “Het omringende klimaat dwong mij te beseffen dat ik niet op mijn plaats was.” “Een context waarin ik mij niet gerespecteerd voelde als persoon en als kunstenaar. Ik dacht echter dat de persoon die ik was, met alles wat ze ondanks zichzelf vertegenwoordigde, daar haar plek had… Misschien was het een beetje naïef van mijn kant.Hij vervolgt teleurgesteld.

Na een lange ambtsperiode heeft oud-kandidaat L ster Academie Hij bedankt zijn gemeenschap nogmaals voor hun vriendelijke opmerkingen, waardoor hij tot nu toe door kan gaan. Gabriel bevestigt dat deze tour hem daartoe in staat stelde “Gedijt” En tenslotte “Voel je thuis op het podium.”.

“Dankzij jullie was dit concert magisch! Heel erg bedankt dat je mij deze onvergetelijke momenten hebt laten beleven, want als ik op het podium kon zingen, dansen en lachen.”Hij die zichzelf als gered beschouwt “Overlevende van de show” Bedankt fans ster Academie En zijn begeleidende delegatie.