Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sylvie liet de vader van haar twee kinderen na aan een Italiaanse vertegenwoordiger!

Sylvie liet de vader van haar twee kinderen na aan een Italiaanse vertegenwoordiger!

Het is een grote uitdaging om Selfie-testSinds 4 oktober staat hij weer op het podium. Tot het einde van het jaar gaf de actrice leven aan het verhaal van Valery Pakot Iedereen weetDe onuitsprekelijke tragedie van een vrouw die werd geslagen, mishandeld en verkracht door haar vader die de vier kinderen van haar folteraar verwekte voordat hij hem vermoordde. Ze voert dit alleen uit op het podium van het Théâtre de l’Oeuvre, uiteraard ondersteund door de auteur, maar ook door haar naasten.

Ze liet zich tweeënhalf jaar geleden gaan door een acteur

Sylvie Testud, een moeder van twee kinderen, kan rekenen op Robin en Esther, 17 en 12, om haar de kracht te geven om een ​​spel te spelen dat zo emotioneel moeilijk is. maar ook op zijn nieuwe metgezel. op de pagina’s van het tijdschrift wedstrijd van ParijsDat leren we na twintig bestedingen.”rustige jarenMet de vader van haar kinderen, de 51-jarige actriceZe opende haar ogen en liet zich twee en een half jaar geleden openen door een acteur met voorouders dicht bij haar moeder“Wie is Napoli. Wat haar ex-geliefde betreft, ze specificeert niet wat hen zou kunnen scheiden. In 2011 maakte ze echter duidelijk dat hij zo slecht leefde dat ze”meer verdienen dan hijEn ze tekende de meeste cheques.

Je hoeft niet heel mooi of heel lelijk te zijn

Het geheim van haar aantrekkelijkheid? Heel simpel, als je de richtlijnen voor een man-vrouw-aantrekkingsrelatie tevoorschijn tovert. “Je hoeft niet te mooi of te lelijk te zijn, ook niet te slim, of te dom, laat hem zich slimmer voelen, en dat is het.”zoals jij zegt De helft van het werk is gedaanHet is moeilijk te zeggen of dat is hoe ze haar nieuwe floppartner heeft gemaakt. Sylvie Testud is streng discreet, als het eenmaal om haar eigen tuin gaat. We weten gewoon dat, aan de familiekant, haar dochter Esther enige tijd daarvoor begon met modellenwerk. , nadat ze model was geweest. in 2016 voor kinderkledingmerk Bonpoint.

READ  Fans: "Special Signal" zorgde voor een duidelijke neergang op TF1, "getrouwd" record op M6, F3-overwinning op W9

Vind het volledige interview met Sylvie Testud in het magazine wedstrijd van Parijs 15 december 2022.