Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Na te zijn behandeld voor longkanker, keert Florent Bagni terug op het podium

Na te zijn behandeld voor longkanker, keert Florent Bagni terug op het podium

eenvoudig
Hij kondigde op donderdag 15 december de namen aan van de twaalf festivals waarop hij in de maanden juni en juli zal optreden, te beginnen met het festival van Nîmes (30 juni) via de Arens de Bayonne (21 juli) en de kermis naar de wijnen van Colmar (30 juli).

Zanger Florent Bagni, die in 2022 een deel van zijn tour moest afzeggen wegens een LongkankerHij kondigde donderdag op sociale media aan dat hij in 2023 zal terugkeren naar het podium voor een reeks festivals. 30 juin) en en passant par les Arènes de Bayonne (21 juli) et la Foire aux vins de Colmar (30 juli).

Er is geen indicatie van zijn gezondheidstoestand

Tickets gaan vrijdag in de verkoop, andere concerten worden later bekend gemaakt, staat in dit bericht vermeld dat geeft geen indicatie op de gezondheidstoestand Voor de 61-jarige zanger. Hij had bijna een jaar geleden, op 25 januari, aangekondigd dat hij de resterende 30 concerten van zijn 60-jarige tour moest annuleren om een ​​behandeling voor longkanker te ondergaan.

In maart nam hij deel aan een concert ter ondersteuning van Oekraïense uitzendingen op France 2 en France Inter. Historisch jurylid van het TF1 Telecrochet-programma “The Voice” Met negen seizoenen op de klok zette Florent Bagni de inschrijvingen voort voor de editie die in mei eindigde, maar hij zal volgend jaar niet deelnemen aan het twaalfde seizoen.