Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Na te zijn behandeld voor kanker, kondigde Florent Bagni zijn terugkeer op het podium aan

Na te zijn behandeld voor kanker, kondigde Florent Bagni zijn terugkeer op het podium aan

De zanger, die begin dit jaar een deel van zijn tour afzegde om zich te laten behandelen aan een kankergezwel in de longen, kondigde een festivaltour aan.

Zanger Florent Bagni, die vanwege longkanker een deel van zijn tournee in 2022 moest annuleren, keert in 2023 terug op het podium voor een reeks festivals, zo maakte hij donderdag bekend op sociale media.

Het is een rendu publics les noms deuze festivals où il se produira en juin et juillet, à beginner par le Festival de Nîmes (30 juni) en en passant par les Arènes de Bayonne (juillet 21) en de Foire aux Vins de Colmar (30 Juli).

Kaarten gaan vrijdag in de verkoop en andere concerten worden later aangekondigd, wat in deze brief wordt vermeld, die geen indicatie geeft van de gezondheid van de 61-jarige zanger.

Geruststellend nieuws

Florent Bagni kondigde bijna een jaar geleden, op 25 januari, aan dat hij de resterende 30 concerten van zijn 60e verjaardagstournee moest annuleren om een ​​behandeling voor longkanker te ondergaan. Sindsdien heeft hij steeds meer geruststellend nieuws aan zijn fans gegeven. Afgelopen maart nam hij deel aan een concert ter ondersteuning van Oekraïense uitzendingen op France 2 en France Inter.

Historisch jurylid voor de TF1 remote display het geluid Met negen seizoenen op de teller zette Florent Bagni de opnames voort voor de editie die in mei eindigde, maar volgend jaar doet hij niet mee aan het twaalfde seizoen.

READ  Het verhaal van een onbekend icoon in Frankrijk