Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Charlotte en George kusten teder door hun grootvader Charles III, een zoet moment van tijdloze kerst

Charlotte en George kusten teder door hun grootvader Charles III, een zoet moment van tijdloze kerst

Ze herhaalde de buiging een paar seconden later in het bijzijn van Camila, die haar ook kuste. Het moet gezegd worden dat de twee vrouwen sinds hun komst in de koninklijke familie min of meer medeplichtig zijn geworden. Toen ging koning Charles zijn zoon William begroeten, die hem hartelijk in zijn armen nam, en vervolgens zijn kleinkinderen Charlotte (7 jaar oud) en George (9 jaar oud). En voor een keer was het niet haar ondeugende jongste die haar moeder volgde, maar de kroonprins die haar moeder volgde, zijn hoofd buigend voor zijn grootvader. Een gebaar dat nogal doet denken aan het gebaar dat prinsen Harry en William maakten met Elizabeth II!

En het is moeilijk om de warme omhelzing niet op te merken tussen de twee kinderen (prins Louis, 4 en een half jaar oud, bleef thuis) en koningin Camilla: ook al is ze natuurlijk niet hun grootmoeder, de vrouw van Charles III lijkt bijzonder aan hen gehecht. Het koningspaar ging toen op de eerste rij van de kerk zitten, waar ze enkele bekende gezichten aantroffen, waaronder haar schoonzus Sophie van Wessex.

Maar ook de drie neven van William: Zara Tyndall die met haar man Mike en Eugenie uit York kwam en haar man Jack Brooksbank en Beatrice uit York, vergezeld van de vader van haar dochter Sienna Eduardo. Carole en Michael Middleton, de ouders van de prinses van Wales, maakten de reis, net als Pippa, haar kleine zusje.

Kortom, een heuse familiereünie over Kate Middleton, die in zijn Netflix-documentaire op brute wijze werd aangevallen door prins Harry. Benadrukkend dat de jaren veertig altijd werden vergeleken met zijn vrouw, Megan Markle, aarzelde hij niet om te benadrukken dat ze hem, net als anderen, niet veel steun gaf. Afgezien van dit alles bleef de jonge vrouw de hele avond glimlachen en profiteerde ze van haar ineengedoken clan, een echt mooi plaatje!

READ  Jasmine beschuldigd van diefstal door Charlene, wraak - hier begint het allemaal 24 augustus 2022 (Aflevering 472) | Hier begint het allemaal