Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Giulia Vignali kondigt droevig nieuws aan in Telematine: Thomas Soto waarschuwde

Giulia Vignali kondigt droevig nieuws aan in Telematine: Thomas Soto waarschuwde

Nu woensdag 14 december 2022, Duo Julia Vignali / Thomas Soto stond aan het roer van een ongepubliceerd nummer van Telematine (Frankrijk 2). En aan het einde van de show kondigde de 47-jarige presentator het trieste nieuws aan de kijkers aan.

De kerstvakantie nadert met rasse schreden. Op 16 december, ’s avonds, zullen schoolkinderen graag de schoolbanken verlaten voor een beetje rust (of zomerkamp). Ook enkele presentatoren zijn van plan om een ​​welverdiende pauze in te lassen. Dit is het geval met Giulia Vignali, die in sommige uitzendingen niet aan de zijde van Tomás Soto zal staan. Voordat ze terugkeerde naar de antenne, riep de vrouw van Kad Murat:Tot ziens.En zijn metgezel om verder te gaan:Je gaat weg, je verlaat ons voor de feestdagen. “

Vakantie buiten Frankrijk 2

Giulia Vignali heeft al besloten om van de eindejaarsfeesten gebruik te maken om wat tijd met het gezin door te brengen, tot groot verdriet van haar tv-partner en ongetwijfeld de kijkers. “Wees wijs zonder mijZe waarschuwde Thomas Soto voordat ze hem een ​​kus gaf. Andere mensen in de groep hebben zich bij deze liefdesbetovering aangesloten. Maar laat het publiek gerust zijn, de charmante brunette komt terug op school voor nieuwe avonturen.

Ondertussen koestert ze de kostbare momenten die ze zal doorbrengen met haar familie, waaronder Kad Murat. Onlangs heeft het stel een mooie en grote stap gezet in hun relatie. Op 26 november zijn de tortelduifjes verenigd in goed en slecht in het bijzijn van hun dierbaren, na acht jaar liefde. In het dorp van Marie in Saône-Loire vond een intieme ceremonie plaats. Volgens Roger Burtin, de burgemeester van de stad, zijn slechts zes gasten uitgenodigd Tijdschrift Saône-et-Loire. Is deze afwezigheid een kans voor de pasgetrouwden om van hun huwelijksreis te genieten? Alleen de tijd zal het leren, of niet omdat we weten dat de acteur, zijn lieveling en zijn geven niet het type zijn dat hun privéleven overspoelt.

READ  Menigte arriveert om 20.00 uur: "Daily" leidersgesprekken in verval, Lapix in opkomst, "C for you, next" bovenaan