Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Surface Duo is nu een draagbare Xbox voor € 1.500

De Xbox Game Pass-app is bijgewerkt om de interface op smartphones met twee schermen, zoals de Surface Duo, te verbeteren. Wat bieden we de eerste draagbare xbox.

Bron: Banus Panay

Bron: Banus Panay

Het idee van een Xbox Portable is altijd een project geweest bij MicrosoftMaar ze zag het daglicht niet. We kunnen dit schatten met xCloudMicrosoft, de cloudgamingdienst, heeft een nette manier gevonden om mobiele games aan te bieden die verschillen van wat Nintendo te bieden heeft, of wat Sony te bieden heeft met de PSP en PS Vita. Tegenwoordig zijn de meeste Android-apparaten dat ook IOS-computers en -apparaten Net als de iPhone heeft het toegang tot xCloud Ofwel via de officiële appIndien geautoriseerd door de App Store, hetzij via internet, Wanneer Apple zijn standpunt misbruikt.

Verander Surface Duo in een draagbare console

afstand Een paar weken piloottestenIn dit artikel heeft Microsoft zijn officiële Android-app bijgewerkt zodat deze beter op twee schermen past Surface Duo. Phil Spencer, president van Xbox, en Panos Panay, die toezicht houdt op Surface-producten, kondigden ook aan dat het een samenwerking is tussen verschillende Microsoft-teams om deze nieuwe oplossing te introduceren.

Ik ben trots op alle teams die bij elkaar zijn gekomen om deze nieuwe functie te introduceren. Het is belangrijk dat we spelers de beste ervaring bieden op basis van waar ze willen spelen, en we zullen dit blijven doen terwijl we verder gaan met cloudgames. https://t.co/elmChalD3Z

Phil Spencer (@ XboxP3) 24 mei 2021

Dus de nieuwe versie van de app beheert beide schermen op een Nintendo DS-manier. Het spel wordt weergegeven op het bovenste scherm en de aanraakbediening wordt weergegeven op het onderste scherm.

READ  Het nieuwe prototype gaat in één seconde van 0 naar 100 km / u

Wees gewaarschuwd, deze update voegt geen permanente controller toe aan het tweede scherm van Surface Duo, maar verplaatst wel de aanraakbedieningen die ontwikkelaars al op dit tweede scherm hebben geïntroduceerd. Met andere woorden, het is beperkt tot vijftig XCloud-spellen Die zorgt voor aanraakbediening zonder dat er een extra controller nodig is.

Het idee is erg interessant en wordt door Microsoft voortgezet sinds de eerste afbeeldingen van de Surface Duo. We kunnen nog steeds vraagtekens plaatsen bij de kwaliteit van de ervaring die wordt geboden door de aanraakbedieningen op een ander scherm, dat waarschijnlijk verre van ons directe zicht is. In tegenstelling tot fysieke bedieningselementen, vereisen aanraakknoppen dat u ze ziet om er zeker van te zijn dat u op de juiste plaats wordt ingedrukt.