Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

RUMOR op PlayStation Plus: de show van juni 2021 loopt, Star Wars en twee nieuwe releases zijn gepland

Het is gebruikelijk voor nieuwe producten PlayStation Plus Het lekte voor hun tijd uit, vaak omdat advertenties te vroeg op internet verschenen. Maar vorige maand is het een Spaanse nieuwssite Regio Wie liet zijn bronnen er voor het uur over spreken Battlefield V En de Diep gestrand Onder de games die in mei worden gepresenteerd, zijn: Ze hadden het niet mis. Hij heeft sindsdien ook de aanstaande aankondiging van Wissel kleuren af Dual Sense Voordat Jouw aanwezigheid Hij praat er niet over, wat haar geloofwaardigheid vergroot.

dus wanneer Regio Als het nat is In een programma PS + Tegen juni 2021Er is iets intrigerends. Volgens journalist Victor Rodriguez, Werking: TangoEn de Asymmetrische coöperatieve gameplay met een geheim agent en een hacker, Het zal gratis zijn wanneer het op 1 juni wordt uitgebracht op PS5, en het meest interessante is dat Star Wars: Swarms En de Virtua Fighter 5: The Final Showdown Het komt op de PS4. Ja, je leest het goed, nieuw Virtua-jager wie zal zijn Deze donderdag officieel gepresenteerd Het kan begin volgende week worden toegevoegd aan de spelbibliotheken voor meerdere spelers!

De game zou op 1 juni moeten worden gedraaid, maar om te voorkomen dat het reclame-effect wordt onderbroken Sega Wat betreft het futuristische vechtspel, het programma kan niet worden geformaliseerd op de laatste woensdag van de maand, zoals de traditie voorschrijft. Maar we zullen in ieder geval snel bewijzen wat ons te wachten staat. U kunt zich abonneren Bij PlayStation Plus Voor 59,99 euro per jaar.

Vignet-editorHelpen
editor
Favoriete editor Je favoriete editor Sinds 2009, gepassioneerd door luide muziek, fan van allerlei soorten sitcoms. Ik heb veel Pokemon gespeeld in mijn leven.
Volg mij : Twitter Gamergen
READ  Pc's snel gebruiksvriendelijker dan Macs?