Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Roborock H7 vacuümstokkentest: hij heeft meer dan één truc achter de hand

We juichen de zuigprestaties van de Roborock H7 toe, die efficiënter is dan zijn voorganger.

Op harde grond oogst H7 in automatische modus 92% van de gekiemde rijst in 30 seconden en 99% in 1 minuut. Door over te schakelen naar de turbomodus kan 95% van het afval in 30 seconden en 99% in één minuut worden hersteld, wat zeer bevredigend is.

Op premium tapijten werkt deze stofzuiger het beste. In de automatische modus neemt de H7 96% van het afval op in slechts 30 seconden en alles in één minuut. Eenmaal geactiveerd, kan de turbomodus alle materialen binnen een minuut herstellen. In vergelijking met andere apparaten in onze vergelijking zijn dit goede resultaten. DeEzyclean Cyclomax XP InfineIn deze testruimte werd bijvoorbeeld slechts 76% van het afval in 30 seconden aangezogen.

Eindelijk, op het dikkere tapijt, in de automatische modus, is Roborock H7 vol en absorbeert 98% van de stoffen in 30 seconden. In de turbomodus oogst het alles tegelijkertijd. Ter vergelijking: de Eziclean Cyclomax XP Infiny pakte (opnieuw) slechts 49% van het zwerfvuil op in 30 seconden in dit testgebied.

We hebben aspiratietests met de cyste uitgevoerd om te controleren of er ook zuigkracht aanwezig was. Helaas hebben we gemerkt dat afval soms de neiging heeft om vast te komen zitten in de zuigmond tussen de buis en de zak. We hebben zelfs een paar rijstkorrels gegoten toen we de zak uit het gat haalden, zodat de resultaten minder bevredigend zijn. Uitgerust met deze zak haalt de H7 slechts 72% van het afval op in 30 seconden en 77% in één minuut op harde vloeren. Aan de andere kant zijn de resultaten op zachte tapijten hetzelfde zonder de tas. Ten slotte herstelt het op het dikkere tapijt 72% van het strooisel in 30 seconden en 85% in één minuut.

READ  Ubisoft Conference 2024: het complete overzicht van de 11 Xbox-gameaankondigingen en games | X-Box