Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Studie vindt Covid: deltavariant veroorzaakt geen ernstigere gevallen bij kinderen

Geschreven door Graziella L. Geplaatst op 5 sep. 2021 om 14:11

Volgens een Amerikaans onderzoek is de deltavariant van Covid-19 niet verantwoordelijk voor ernstigere gevallen bij kinderen en adolescenten.

Amerikaanse studie van Centrum voor ZiektebestrijdingEn De toonaangevende federale instantie voor volksgezondheid in de Verenigde Staten meldt dat: alternatieve delta De COVID-19 zal niet veroorzaken Geen ernstige gevallen meer bij kinderen en tieners. eerder ontdekking verzekerd, Terwijl binnenkomst op school Bezorgd over de mogelijkheid van een epidemie.

Deze studie omvat gegevens voor ongeveer 10% van de ziekenhuispatiënten van begin maart tot half juni en van half juni tot eind juli, toen delta dominant werd in de Verenigde Staten. Ja de ziekenhuisopname tarief Bij kinderen en adolescenten 0 tot 17 jaar oud Hij was vermenigvuldigd met vijf Sinds de release van de nieuweHet aandeel kinderen en adolescenten dat met een ernstige ziekte in het ziekenhuis werd opgenomen, was vergelijkbaar voor en tijdens de periode waarin delta dominant was.“In feite is het aantal kinderen met ernstige ziektegevallen laag gebleven en zijn de sterfgevallen minimaal.

Gegevens verzameld door Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding bewijs dat Vaccins Bescherm tieners altijd tegen de delta. Bovendien schat een andere studie dat: De Vaccinatie voor volwassenen Helpt besmetting van kinderen te voorkomen. Rochelle Wallinsky, directeur van de CDC, verklaarde dat “Meer kinderen krijgen Covid-19 omdat de ziekte zich meer verspreidt“, maar ook”Vaccinatie werkt“en dat is”Er was geen toename van de ernst van de ziekte bij kinderen“.