Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Stop! Zwijg!” : Claire Chazal verliest haar geduld met Luke Ferry

Basic
Nadat Claire Chazal 5, maandag 26 april, was uitgenodigd in Frankrijk, verloor ze haar geduld met de opmerkingen van Luc Ferry over hedendaagse kunst. Ze zei tegen hem: ‘Stop! Zwijg!’

Luc Ferry, de voormalige minister van Onderwijs, werd uitgenodigd op de set van “Arts Corridor”, in Frankrijk 5Ingezonden door Claire Chazal, maandag 26 april. De politicus, die zijn nieuwe boek over het milieu kwam presenteren, was gefascineerd door zijn haat tegen hedendaagse kunst. “Ik vind het 99% vreselijk door arrogantie. Mensen moeten zeggen dat het overdadig is, want het kost veel en ze bliezen gewoon uit het deeg. Dat is het!” Prof.

‘En hij schept erover op … Het is eng,’ lachte Claire Chazall allereerst om de provocatie. “Stop! Zwijg!” Toen zei ze, duidelijk sorry.

“Als je iets belachelijks ziet van Jeff Koons, Balloon Dog (naam artiest, redacteur), die voor $ 53 miljoen wordt verkocht, zeggen mannen tegen zichzelf: ‘Nou, als ik dat niet indrukwekkend vind, ben ik dan vijandig! ‘Je moet hier de waarheid over vertellen,’ zei Luke Ferry. Het verkoopt veel, dus het maakt indruk met dassen. Het is “kapitalistische kunst”.

READ  Enzo is ernstig gewond, een persoon wordt vermist... Nicolás Anselmo, Claire Romain en Elsa Lughini onthullen de gevolgen van de ramp