Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Khloe Kardashian Wordt nog steeds gedupeerd door Tristan Thompson?  Een vrouw maakt alles leeg

Khloe Kardashian Wordt nog steeds gedupeerd door Tristan Thompson? Een vrouw maakt alles leeg

Officiële verzoening, verlovingsgeruchten, babyplan … Khloe Kardashian en Tristan Thompson Ze leefden ongehinderd een nieuwe relatie. De basketballer had alles weer verpest. Hij vermoedt dat hij zijn partner opnieuw heeft bedrogen met een model, dat ze alles vertelde in een interview.

De jonge dame belde Sydney Chase. Vorige week voegde Bombshell zich bij drie vrienden (ook bekend als de Blackout Girls) op hun podcast Er is geen link. Hun rommelige discussie nam een ​​verrassende wending toen Hayden Riley, een van de gasten, Sydney, vroeg:Hoe lag Tristan Thompson in bed?Direct antwoord:Het was in een flits maar ***** was goed!

Toen voegde ze eraan toe:Hij vertelde me dat hij geen relatie meer had, Dus (…) we praatten, gingen een paar keer uit en alles was in orde. En ik vroeg in een sms: “Ben je vrijgezel?” Hij zei ja. We zagen elkaar, het gebeurde gewoon [Tristan et Sydney auraient eu plusieurs relations sexuelles, NDLR]Toen ontdekte ze dat hij niet vrijgezel was, dus ik maakte het uit.

Sydney Chase legde uit dat deze vermeende relatie dateert van november 2020 en vervolgens tot januari 2021. Ter herinnering, Tristan Thompson en Khloe Kardashian gaven hun relatie opnieuw een kans in de zomer van 2020.

READ  Audio - Viani's uitleg tijdens de gevechten verrast netizens