Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Julian Doré onthult zijn buitengewone lijden in Quotidien en maakt Jan Bartis aan het lachen

Afgelopen dinsdag 27 april ging Julian Doré naar de set Dagelijks Om zijn nieuwste album met de titel te promoten lief. Tijdens de show onthulde de 38-jarige zanger zijn extreme angst.

Vorige maand, Julian Doré Hij onthulde zijn nieuwe clip, geautoriseerd Kiki, Om zijn nieuwste gelijknamige album te promoten lief. Voor deze nieuwe video belde Virginie Evira, waarmee ze de hereniging van de twee personages markeerde na een ontmoeting – en het grote publiek inspireerde – in Nieuwe ster In 2007. In de clip speelt de voormalige presentator de rol van de metgezel van de zangeres terwijl ze zwanger lijkt. Deze nieuwe clip creëert een buzz op sociale netwerken en stelt de kunstenaar in staat opnieuw succes te ervaren met zijn nieuwste werk, waarvan meer dan 200.000 exemplaren worden verkocht. Ondanks zijn gezondheidsbeperkingen die hem hadden kunnen ontmoedigen, vertaler koorts Het verspreidt zich nog steeds in de media zoals het is geweest Een paar weken geleden op een set C voor jou.

Oorspronkelijke kwelling

Aanstaande dinsdag 27 april Julian Doré Hij ging naar een groep Dagelijks Voor interpretatie Kiki Met twee kinderen op het podium. Daarna, na zijn optreden, beantwoordde de 38-jarige Jan Bartis ‘vragen over de oorsprong van zijn record en ook over zijn politieke vooruitgang richting 2022. Na al deze vragen stelde de gastheer zijn gast naar zijn totaal ongebruikelijke bezorgdheid! Hij vroeg haar terwijl ze een paar sokken droeg: ‘Wat is dat in godsnaam? Maak je je blijkbaar zorgen over het opvouwen van sokken?’

Lachen om de groep

“Oh ja! Het creëert een blik die me beklemtoont!”Hij begon te lachen, zich bewust van zijn ietwat ongebruikelijke angst. “Normaal gesproken kan er een bierdiscussie worden gevoerd, maar dat is er nu niet … het is een inklapbaar systeem en het is erg praktisch, maar het creëert een worstje dat me beklemtoont! J vindt het leuk als de sokken los van elkaar blijven en opgevouwen voor de helftVoegde hij eraan toe onder een lachje van Jan Bartis. Na een paar seconden Winnaar in Nieuwe ster Zorg voor een tutorial voor de presentator zodat hij de sokken goed kan opvouwen.

READ  Ongebruikelijk: meer dan 2 miljoen euro gewonnen in de lotto dankzij een fout van een tabakswinkel