Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze verwerking kan fout gaan …

Deze verwerking kan fout gaan …

Vrienden op tv en in het leven sinds ze de verbazingwekkende krachten van het menselijk lichaam samenbrengen, laten Adriana Karembeu en Michel Cymes nooit een kans voorbijgaan om elkaar op afstand te plagen.

Ze werd uitgenodigd voor de Europe 1-microfoon om te praten over het shownummer dat op dinsdag 27 april werd uitgezonden, en het vorige model verspilde geen seconde om een ​​simpele strijd naar de beroemde dokter te sturen toen hij het onderwerp van de geur noemde. Adriana Karembeu is er trots op dat ze geavanceerder is dan haar metgezel en is sindsdien verbaasd“Heeft een enorme pif” Ze werd ontslagen vlak voordat ze haar ernst terugkreeg. “Ik maak een grapje, de maat van de neus is geen standaard. ”.

In feite zal de show van vanavond het onderwerp geur behandelen, dat uiteindelijk voor iedereen onbekend is, ”We hebben geleerd dat de manier waarop we geuren waarnemen subjectief is. Geur is niet aanwezigDit is slechts een verklaring voor onze hersenen. Het verschilt dus erg van persoon tot persoonDit is een programma dat heel leuk en vol humor kan zijn!

Als de show van de twee vrienden ook cool is, komt dat vooral door de flagrante medeplichtigheid die verschijnt. Nina’s moeder is heel dicht bij elkaar geweest, en ze heeft ook een aankondiging gedaan die in 2019 veel lawaai maakte, “We zien elkaar privé, we delen vakanties met onze families. Michelle is echt een heel leuke ontmoeting.” , Uit te leggen dat ze te maken hebben met kwaadaardige geruchten … ”Gelukkig kennen we elkaar heel goed, anders kun je je voorstellen welke schade dit kan veroorzaken? “.

READ  Koning Charles vraagt ​​het Parlement om de wet te wijzigen om Harry en Andrew uit zijn tijdelijke functie te verwijderen

Om ook te zien:

Bewerken