Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Amal en George Clooney zullen een huis kopen in Brignole, Var

Amal en George Clooney zullen een huis kopen in Brignole, Var

Het echtpaar wordt eigenaar van het Canadel-domein, een Provençaals landhuis uit de 18e eeuw met een waarde van meer dan negen miljoen euro in 2013.

Artikel door

gepubliceerd

Bijwerken

leestijd : 1 minuut.

George en Amal Clooney zullen een geweldig pand kopen in Brignole, in Var, meldt Frankrijk Blauwe Provence. Deze aankoop, bevestigd door de burgemeester van de stad in France Bleu, moet “vóór 10 mei” worden gedaan. Amerikaanse acteur en W.Britse Libanese advocaat Hij zou zo de eigenaar worden van het landgoed Canadel, een 18e-eeuws Provençaals landhuis met een waarde van meer dan negen miljoen euro in 2013.

Het landgoed is nu eigendom van een Australisch echtpaar en beslaat 172 hectare land en omvat “Een Provençaals landhuis van 900 vierkante meter, verdeeld over drie verdiepingen, maar ook een huis voor de arbeider, een zwembad, een meer, formele tuinen, een tennisbaan en een petanquebaan”, Frankrijk blu details.

Plaatsen omvatten ook “Enkele honderden olijfbomen en wijngaarden met een oppervlakte van 10 hectare”. Volgens de burgemeester van Brignole, Didier Bremond, ‘George Clooney kwam voornamelijk om rust te zoeken en niet per se een groot wijndomein. Hij koopt dit landgoed om te komen en te rusten.’.

READ  "Dit is ranzig!" Sarah Mortensen vertelt de schermen achter de schermen van de finale van L'Abîme in France 2