Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Filteroperaties, kan me niet schelen, ik was er echt om plezier te hebben!”

“Filteroperaties, kan me niet schelen, ik was er echt om plezier te hebben!”

Terug tijdens de achtste week van de wedstrijd verliet Bruno op woensdag 28 april voor de tweede keer Adventure Top Chef. Voor Télé-Loisirs.fr roept hij herinneringen op aan zijn avontuur …

Met zijn glimlach, terughoudendheid en voortreffelijke gerechten veroverde Bruno de harten van veel van haar kijkers TopchefsBeheren om niet te worden bekrast op sociale media. Maar met name op woensdag 28 april, aan het einde van een test waarin hij zich ongemakkelijk voelde – ondanks Arnaud Donckele aan zijn zijde – verliet de chef het avontuur. Maar zoals gewoonlijk pakt de laatste de kwestie met filosofie aan. Wat Télé-Loisirs.fr betreft, herinnert hij zich zijn carrière …

Télé-Loisirs.fr: Hoe ben je binnengekomen? Topchefs ?

Ze belden me in 2019 en ik zei liever nee omdat het rond dezelfde tijd was als mijn baan bij Narcisse blanc, dus ik wilde niet alles door elkaar halen. Vorig jaar belden ze me weer, en daar zei ik tegen mezelf: “Ga maar.”

Nadat je bent uitgeschakeld, word je opgeroepen voor week 8 van de wedstrijd. Als de productie je belt, wat zeg je dan tegen jezelf?

Ik zeg tegen mezelf: “Ik kreeg een tweede kans aangeboden, het is geweldig!” Ik kwam meer ontspannen terug, en meer ontspannen, omdat ik een beetje meer de mechanica kende, de camera’s, en ik was wat meer ontspannen, en ik deed een goede test op melk die goed ging. Ze vertrok met Philip Etchest voor de rest van het avontuur …

Concreet begon het avontuur met Michelle Saran, Voordat u zich bij een team voegt Philip ecchibist als je terugkomt. Het is twee kamers een twee sfeer! Wat zijn de verschillen tussen twee chefs?

READ  "Ik ben erg teleurgesteld, de gasten hebben zo weinig aandacht besteed aan hun outfits", aldus Lily-Rose Depp en Charlotte Casiraghi gemeden door Marseille.

Er zijn er niet veel. Dit zijn twee soorten lesmethoden waar ik van hou, en ik vind het geweldig dat Philip Echepist niet zijn best doet om ons dingen te laten begrijpen, hij gaat er gewoon recht voor uit, wat cool is.

Je bent echter een stille krachtpatser, je zou denken dat de Etchebest-methode niet per se je favoriet zou zijn …

Ik ben beslist een rustige kracht, maar ik heb ook persoonlijke kracht. Ik vind het leuk als dingen duidelijk worden gezegd, en ik weet hoe ik ze moet opvatten en omzetten in positieve energie.

Daarna leerde ik Philip Ichibest behoorlijk kennen sinds ik in het verleden met hem had gewerkt. Is het sindsdien veranderd?

helemaal niet ! Hij is dezelfde geweest, hij is een bokser, hij gaat altijd vooruit, hij wordt altijd geconfronteerd met tegenslagen en hij is altijd dezelfde.

Toen ik terugkwam met Pierre en Bruno, enkele van de kandidaten, Net als Thomas, Enigszins “pissig.” Begrijp je dat?

Ik keek niet echt naar wat er werd gezegd. Ja, ik kan begrijpen dat het frustrerend is, en dan leer ik Thomas heel goed kennen en weet ik wat hij dacht. We waren ons er allemaal van bewust dat er een terugkeer was van degenen die werden geëlimineerd, we kennen allemaal de concurrentiewetten, en het was niet onze schuld, we kregen een terugkeer aangeboden, natuurlijk zeggen we ja! (Glimlacht.)

Arnault vertelde ons dat De ‘opsluiting in hechtenis’ was ingewikkeld om mee te leven. Was dit ook jouw geval?

Ik leefde zo goed, ja, we hadden graag naar buiten willen gaan om mensen te zien en af ​​en toe ons hoofd leeg te maken, maar over het algemeen was het zo. Er was vooral een goede sfeer tussen ons, dus het was een goed idee om het eens te proberen. We herinneren ons onze jeugdige jaren toen we in het dagcentrum of in de koloniën waren.

READ  Lori Loughlin, slachtoffer van een dievenbende: ze heeft meer dan een miljoen dollar verloren!

Arnaud Donckele heeft jou uitgekozen om deze week met je samen te werken aan de show. Wat denk je op dat moment?

Ik waardeer deze relatie met Arnaud Donckele enorm, het stelde me in staat hem een ​​beetje beter te leren kennen en met hem te delen. Het was een grote beproeving vanuit menselijk oogpunt, maar het was ingewikkelder in termen van de beproeving omdat het helemaal niet bij mij paste! (Glimlacht.)

waarom ?

Dit zijn niet dingen die ik leuk vind. Ik kan begrijpen dat sommige mensen het lekker vinden, maar ik, die een revolutie teweegbracht in het eten, is niet iets waar ik erg van geniet als ik naar een restaurant ga. Dus ik was niet 100% in het evenement, ik probeerde het meubilair te redden …

Wat zeg je tegen jezelf op het moment van je tweede eliminatie?

Ik kijk een beetje terug, mijn studietraject, en ben overal blij mee. Ik ben iemand die echt van het moment geniet, dus ik genoot van elke verdrukking, geen spijt, het was mij een genoegen van begin tot eind. Dus of niet, ik heb gewoon goede herinneringen. Er is nog maar één wedstrijd over, dus als er diskwalificaties zijn of iets anders kan het me niet schelen, ik ben hier echt om ervan te genieten. Dit ervaar je maar één keer … en ik begrijp dat het uiteindelijk de sterkste blijft.

Zeg je dat? Topchefs Je veranderd

Ja, Top Chef heeft mij veranderd. Ik kwam daar om me te schoppen, een persoonlijke uitdaging aan te gaan en mezelf te vertellen dat ik er toch was. Je moet nog steeds de verantwoordelijkheid nemen, en je wilt jezelf laten zien voor miljoenen kijkers, dus ik ben erg blij met mezelf. Ik bewijs mezelf dat ik het kan en dat ik veel mooie dingen heb om te laten zien

READ  Quinté PMU - PRIX D'ARGENTAN TEKEN 26 AUGUSTUS 2022

Kijk je naar sociale netwerken?

Ik vermijd het omdat het een goede maar ook een minder gunstige zou moeten zijn. En dat is niet waarom ik het deed. Dit alles bekijken is de beste manier om er in je hoofd over na te denken en het is iets dat schadelijk kan zijn … dus ik vermijd het allemaal …