Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bubba neemt deel aan Damso’s live-uitzending … om hem te feliciteren

Bubba neemt deel aan Damso’s live-uitzending … om hem te feliciteren

Geplaatst op 29 april 2021 om 14:55 uur

Aan de overkant De zoon van

Afgelopen nacht, Damso Hij creëerde het evenement met een live-actie op sociale netwerken voor de eerste keer dat hij hoorde van zijn nieuwe album: QALF Oneindigheid. Onder de netizens was zijn voormalige mentor, die zichzelf voorstelde.

Lees ook:

Damso lanceert het feit “TheVie Radio”!

Bubba verdooft

Bubba Hij zei: hij zocht een manier om een ​​plaats te vinden in de commentaren van Damso’s live-uitzending. Vertaler Mona Lisa Hij kreeg duidelijk zijn zin. Maar in tegenstelling tot de vorige keer dat hij een Belgische rapper live kwam roddelen door de indringers onder zijn riem te raken, was B2O deze keer vol wijsheid. Tot zover, de kwaliteiten van het nieuwe album van Dems leren kennenMet opmerkingen die meer dan één zouden verrassen: « Dit is niet erg »En de « ongelooflijk »… enz … om te geloven dat verzoening op het programma zou kunnen staan, of gewoon spot?

In ieder geval deelde Damso van zijn kant via het nummer zijn spijt over de huidige situatie met Bubba passie, Uitzicht op QALF Oneindigheid : « 2015, Nero Nemesis, het spel kwam in één couplet / The 5, Bercy de Kopp, op dat moment zijn we het goed eens, er zijn geen botsingen of tegenstand […] Lithopidion vertrekt, en mijn voormalige gids steekt me op / geïnkt stroomt. »

READ  Lotto Uitslag (FDJ): Woensdag 15 December 2021 Loting!