Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Christian Kissada Onherkenbaar: zijn nieuwe picturale verschijning na de gevangenis

Christian Kissada Onherkenbaar: zijn nieuwe picturale verschijning na de gevangenis

Sinds 25 maart 2021 is Christian Kisada een vrij man geworden. Deze datum valt inderdaad samen met zijn vrijlating uit de gevangenis na twee jaar gevangenisstraf op beschuldiging van “corruptie van minderjarigen” en “bezit en verspreiding van kinderpornografie”. Sindsdien is de voormalige ster 12 uur shots Het lijkt erop dat hij alles wil doen om zijn anonimiteit te herwinnen. In feite zal hij vandaag fysiek transformeren. Maar hoe ziet het er vandaag uit? Aanstaande donderdag 29 april 2021 op een plateau Raak mijn tv niet aan (C 8), Een robotbeeld wordt onthuld.

Het tijdschrift Al-Mabahith publiceerde een montage van hoe Christian Kissada er vanaf nu uit zou zien. Het beeld wordt live uitgezonden op de groep TPMP En zijn aanhankelijke Cyril barst van het lachen. Hij ontdekt een brunette met lang haar en een dikke baard. “Hij is Jezus!“Een columnist roept. Benjamin Castaldi herinnert zich:”We realiseren ons dat toch …Inderdaad, de afbeelding van de robot neemt een oude foto van het tv-gamefilter en kondigt de wijzigingen aan, Cyril Hanoun gelooft dat kijkers hem niet onmiddellijk konden herkennen.

Christian Quesada: een nieuwe kijk op een nieuw leven

Bedenk dat Christian Kissada bij zijn vrijlating uit de gevangenis al was aangekondigd door onze collega’s van VooruitgangDat bewoog Lang haar en een volle baard. Een nieuwe look die hem de bijnaam Robinson Crusoe achter de tralies opleverde. Maar dit is niet alles: de voormalige meester Noon had geen voet in zijn cirkel in het oog gezet en zou een ander leven leiden, in vermomming … volgens informatie van paparazzi die getuigde in Raak mijn tv niet aan, Christian Quesada seHij zal zich niet ver van Spanje verstoppen, aan de grens“.

READ  Elizabeth II bedrogen: de minnaressen die Philip wil!

Triest voor een held 12 uur shots, Werd gezien op de Jean-Luc Richman Show tussen 4 juli 2016 en 14 januari 2017. Hij won een indrukwekkende prijzenpot van € 809.392 en is nog steeds de op een na grootste kampioen in de geschiedenis van TF1 Games.