Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pascal Proud vliegt vrij rond volgens het schema van Emmanuel Macron (video)

Pascal Braude reageerde op de advertenties van Emmanuel Macron op de set Tijd voor de profs 2. Eerst veinsde hij euforie, voordat hij zijn zorgen over de toekomst uitte.

Emmanuel Macron Hij heeft de Fransen zojuist een horizon gegeven. Het staatshoofd heeft al een kalender van deconstructie in vier fasen onthuld in regionale dagelijkse krantenkoppen.. Vanaf 3 mei worden de reisbeperkingen overdag opgeheven en is het niet langer nodig om een ​​certificaat mee te nemen dat de drempel van 10 km overschrijdt. Maar de echte verandering komt op 19 mei met de heropening van musea, bioscopen, theaters of kamers voor het langverwachte publiek. Het is duidelijk dat er een strikt gezondheidsprotocol en benchmarks zullen zijn om deze heropeningsoperaties te reguleren. De avondklok wordt ook opgeheven van zeven uur ’s avonds tot negen uur’ s avonds. Vanaf woensdag 9 juni Cafés en restaurants zullen opnieuw het publiek kunnen verwelkomen, Maar met maximaal zes personen per tafel. Eindelijk, op 30 juni, zal de terugkeer naar het normale leven bijna voltooid zijn als de avondklok wordt opgeheven. Deze maatregelen zullen worden geactiveerd op voorwaarde dat de drempels van de epidemie niet alert zijn.

Advertenties worden besproken

Deze aankondigingen zijn anders ontvangen door de wetenschappelijke gemeenschap. ‘Het zal misschien tot rust komen, maar ik zie geen wonder“, Jill Biallou, hoofd van de afdeling Infectie en Tropische Ziekten in het Tenon Ziekenhuis, betreurde de RTL-antenne.. Alvorens toe te voegen:Ik denk dat we ons in een situatie bevinden waarin er dingen zijn die meer wegen dan het vullen van een ziekenhuis. Ik vertel het je emotioneel, maar ik heb de indruk dat we de slag om te horen hebben gemist. Martin Blacher was het eens met de beslissing van de uitvoerende macht bij CNews. Het onderwerp reageerde niet Pascal Braude En hun historici in Tijd voor de profs 2 Op hetzelfde kanaal. Duidelijk gemotiveerd door deze advertenties, begon de journalist zijn programma door uit te zenden Onder de tropische zon, Gilbert Montani’s lied, het definieert zelfs de choreografie.

READ  Welkom bij het (grote) hoofd van Guillaume Canet

Pascal Braud gelooft niet in kaken

“Tijd voor een feestje, welkom bij Macumba Night!”, Ga op weg naar zijn boek vol scepsis. “Het is het feest, het zijn de kegels, het is de badminton! Ik ben meer dan blij, ik dans!”Hij drong aan en deed alsof hij extatisch was. En al snel herwon hij zijn zintuigen en bevestigde hij dat hij niet geloofde in de humor die door de president van de republiek was aangekondigd. “Ik geloof er helemaal niet in. Ik denk niet dat op 1 juli alles open zal zijn. Ik weet niet waarom, we zijn totaal geschokt, ik denk dat er iets met ons gaat gebeuren, maar ik wil om het te geloven. “, Hij ging verder. Voordat hij zich verdedigde tegen de kritiek van zijn historici. “Ik ben niet pessimistisch. Ik ben erg blij met wat er met ons gebeurt.”Zei hij sarcastisch. Hij zei zelfs dat hij morgen een avondklok zou ondertekenen en over een maand zou heropenen. ‘Maar ik denk dat er toch iets zal gebeuren. Ik ben bang.’Hij besloot zijn lot.