Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De directeur van het Festival van Avignon in juli, Olivier B.

De directeur van het Festival van Avignon in juli, Olivier B.

Na verklaringen van Emmanuel Macron over de geleidelijke ontmanteling, bevestigde Olivier P, directeur van het Festival Avignon, donderdag 29 april franceinfo, Dat het festival wordt gehouden op de geplande data: van 5 tot 25 juli.

Nadat de reisbeperkingen op 3 mei zijn opgeheven, gaan stands, culturele locaties en winkels op 19 mei weer open, als het besmettingspercentage, volgens de administratie, dit toelaat. Als het schema wordt opgeschort, wordt de avondklok op 30 juni opgeheven en kunnen evenementen worden georganiseerd voor meer dan 1.000 mensen. “Deze aankondigingen zijn bevorderlijk voor de mogelijkheid van een festival. Ik zou zeggen een normaal festival.”Meneer Py, die antwoordde “Ik kijk uit naar de laatste aankondigingen”.

Lees ook Annulering van reserveringen in vier fasen, van 3 mei tot 30 juni, rekening houdend met veranderingen in de gezondheidsstatus op elke afdeling

De “normale” omstandigheden blijven echter bepaald door de gezondheidstoestand “Dit betekent niet dat we geen masker zullen hebben en dat we geen water-alcoholgel zullen hebben om het af te geven.”De festivaldirecteur bevestigt. Hij voegt dat toe “De stad Avignon heeft zijn festival (…) een economische long nodig”.

‘We hebben een gezondheidsvergunning nodig.’

De regering maakte ook bekend, “het zal nemen Een gezonde gang », Specificeert Olivier Py. Een maatregel waaraan teams zich kunnen aanpassen, “We hebben, met de receptie- en ticketing-teams, soms moeilijke omstandigheden gedaan, zoals het Vigipirate-plan.”.

“A priori zouden we alle vrijheid hebben om een ​​volledige schaal te hebben. We werken eraan om de opvangomstandigheden voor het publiek zo snel mogelijk te visualiseren vanuit het gezondheidsprotocol.” Bevestigt.

READ  Deze verwerking kan fout gaan ...

“Het is een ietwat uitzonderlijke versie, allereerst omdat er meer shows zijn, meer dan 30 extra gordijnrekken, dus het is een geweldig festival, en omdat we na een jaar van afzeggen niets minder van ons verwachtten,” De artistiek leider van het festival vult aan.

Lees ook: Festival van Avignon 2021 onthult een feministisch programma met als thema “Remembering the Future”

de wereld