Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze vreselijke score is gerelateerd aan zijn optreden in de show

Cecil is momenteel een getrouwde vrouw. Op 26 april kunnen M6-fans de eerste beoordeling van het vijfde seizoen van de show Married at First Sight ontdekken. Geconfronteerd met de specialisten die hen bij elkaar hadden gebracht, spraken Alan en Cecile erover bruiloft Maar ook hun argumenten.

Alan en Cecil: een vulkanisch stel

En hoewel kijkers ze in de vorige aflevering in slechte omstandigheden hadden achtergelaten, waren ze verrast om te zien dat fans van de sterke personages het avontuur wilden voortzetten.

« Ik wil onze echtgenoten een kans geven. Die connectie is er nog steeds. “Zei Cecil, die het gebrek aan begrip vergat dat alles had kunnen vervormen. “Ik stelde mezelf veel vragen, maar om de foto’s nog eens te zien, alles wat we samen hebben meegemaakt … Ik dacht dat het stom zou zijn om daar te stoppen, Alan bevestigde zijn rol. We moeten een Toeval Om meer te ontdekken, om rustig te werk te gaan. “

Cecil: Ernstige gevolgen voor het meisje

Na deze evaluatie merkten fans van de show de details op waardoor ze zich de scheiding van het paar konden voorstellen : “Ze volgen elkaar niet meer op Instagram”En de Ik heb er een paar gezien. Ze benadrukte dat als Cecil op dit moment weigerde in te gaan op deze veronderstellingen Wat ik ben kwijtgeraakt door deze tv-ervaring.

Commercieel in onroerend goed, vertelde de jonge vrouw aan Télé-Loisirs dat ze moest stoppen met werken tijdens het filmen. “Mijn verkopen zijn met enkele duizenden euro’s gedaald.”En de Zei ze. Een verlies dat ik kon herstellen na herstel. Op haar Instagram-account gaf ze vorige week aan dat ze dat wel deed “Verkoop alles.”

Cecil, “An Incredible Experience”

Cecil kreeg de kans om deel te nemen aan verschillende interviews. Ze was bang dat hij langskwam, maar had ook haast om de foto’s van het programma te ontdekken. De jonge vrouw leed aan veel gezondheidsproblemen en een persoonlijk leven Is genoeg Rommelig voordat hij op de show verscheen. Ik besloot om dat te doen. Ze was een fan van dit concept. Vandaag heeft ze helemaal nergens spijt van gehad. Reden? Je hebt een geweldige tijd gehad in dit programma. Ze had een “ongelooflijke ervaring”. Het moet gezegd dat ze erg gevoelig is. Je moet ook erg opgewonden zijn om deze ervaring op te doen.

We moeten inderdaad vertrouwen accepteren in de experts die besluiten twee mensen bij elkaar te brengen. Goed bezocht door Estelle. De vertrouwensrelatie is in de loop van de tijd geëvolueerd. Je moet weten dat de dochter van Cecil het niet eens was met haar keuze om aan deze show deel te nemen. De uitwisselingen waren gevoelig. Ze werd uiteindelijk geaccepteerd.

READ  Nadgit Miskin, een gehandicapte influencer, wordt sinds haar aankomst in Béziers lastiggevallen en vernederd door haar buren

Het moet gezegd worden dat er een speciale relatie bestaat tussen een moeder en haar dochter. Cecil wilde even nadenken over zichzelf en haar evolutie. Cecils dochter geeft het dagelijks Advies Over veel dingen in zijn dagelijks leven. Terwijl Cecil, 41, een paar kilo aankwam bij de geboorte, was haar dochter gewoon te hard voor haar. Wat Cecil betreft, ze deed haar best om haar lijn te volgen.

Relaties zijn soms moeilijk, maar er is ook veel liefde. Voor de camera’s was Cecils dochter echter volledig in zichzelf gekeerd. “In het licht van de berichtgeving in de media en sociale netwerken, zou ik haar beschermen zoals ik altijd deed”, legt Cecil uit. In de loop van de tijd smeedde Cecil banden met voormalige kandidaten zoals Delphine. Hij werd ook geadviseerd door Joachim en Woody. Cecil realiseert zich ook dat deze celeb aan het vervagen is.

Dat weerhoudt Cecil er niet van om een ​​klein beetje te hebben Vermijd Even paniek bij het betreden van het gemeentehuis. Haar benen trilden en ze voelde zich niet lekker. “Deze show duwt je uit je comfortzone. Aan het einde van de eerste dag deed mijn hart pijn … Maar er was een uitzonderlijke journalist naast me, en ik heb nog steeds contact met hem. Er is echt een voor en na Getrouwd op het eerste gezicht. »