Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Benoit trouwt als koppel met een reality-tv-kandidaat: zijn geweldige metgezellenfoto’s!

Het is (bijna) officieel: Benoît Paire heeft weer liefde gevonden. De beroemde Franse tennisser neemt niet langer moed. En zijn gelukkige vrouw des harten is verre van onbekend. In feite werd Shim’s ex-vriend verliefd op de reality-tv-kandidaat waarop hij te zien was 10 perfecte paren (2019) Broken Hearts Villa (In 2019 en 2021).

De nieuwe vriendin van Benoit Pierre, die vanwege haar “ernstig ontheemde gedrag” werd verbannen van de Olympische Spelen in Tokio, is niemand minder dan Julie Bertine. Terwijl geruchten zeggen dat het duo een stel is, onderstreept de mooie brunette haar hint. Als Instagram-verhaal werd haar tijdens een vraag / antwoord-sessie met 360.000 volgers gevraagd naar haar affaire met de atleet. “Jij en Benot zijn erg mooi. Mogen we een foto of video hebben?Ze vraagt ​​abonnees. En Julie Bertin om het te doen. Voor het eerst verschijnt ze naast een tennisser … wiens gezicht verborgen is. Maar veel internetgebruikers herkennen haar.

Beno Pat Paire en Julie Bertin, het voorbeeld van “gelukkig leven, ondergedoken leven”

Nog een twijfelachtige aanwijzing: het stel is samen op vakantie op de Malediven, in het Hurawalhi Island Resort, een geweldig luxe hotel voor volwassenen. Activiteiten kajakken, boottochten maken of zelfs ontspannen op een strand met zacht zand en turkoois water, Julie Bertin en Benoit Pierre profiteren ongetwijfeld van dit vijfsterrenverblijf … zonder dat het natuurlijk eenvoudig is voor twee.

Bedenk dat Benoit Pierre, voordat hij Julie Bertine ontmoette, een date had met de reality-tv-kandidaat. Hij stond zelfs heel dicht bij de Red Marines. Volgens geruchten hadden de ster en de atleet een relatie. Maar haar laatste officiële affaire was jaren geleden, met Shi. Van zijn kant, de mooie kleur die momenteel op de TFX-antenne zit Broken Hearts Villa Hij had prachtige liefdesverhalen met verschillende genomineerden voor reality-tv, de laatste was Jonathan Matigas, zijn co-ster in de film.

READ  "De president zou niet met zijn leraar moeten trouwen": Emmanuel Macron beantwoordt de ongefilterde vragen van een groep autisten