Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Steun Futura door je te abonneren, nu 3 maanden gratis!

Steun Futura door je te abonneren, nu 3 maanden gratis!

Beste Futura-lezers, willen jullie het redactionele avontuur van de Futura-teams steunen? Daarom kunt u zich het beste abonneren op onze website Jaarplan op Patreon.

Dat is goed, nu mag je het hebben 3 gratis maanden op ons premium abonnement Op Patreon voor advertentievrij browsen en toegang tot exclusieve inhoud. Sterker nog, tot 20 maart bedraagt ​​het abonnement op Futura €30 per jaar (in plaats van €39). Geniet van ultiem leescomfort en verdiep je in onze artikelen, bestanden, video's en meer, zonder enige afleiding.

Waarom abonneren?

Abonneren op Futura is een manier om Steun onze onafhankelijke media En gebaseerd op Profiteer van vele voordelen, zoals advertentievrij browsen of inhoudsvoorbeelden. U profiteert van de volgende voordelen:

1. Advertentievrij browsen: zeg vaarwel tegen onderbrekingen! Met je abonnement surf je door de hele website van Futura zonder last te hebben van advertenties. Dompel uzelf onder in een verbeterde digitale omgeving die is geoptimaliseerd voor leescomfort.

2. Ondersteuning van onafhankelijke media: Futura is een onafhankelijk medium, vrij van commerciële belangen. Door u te abonneren, draagt ​​u rechtstreeks bij aan de ondersteuning van een onpartijdige informatiebron die zich toelegt op het promoten van wetenschap in al zijn vormen.

3. Exclusieve inhoud gereserveerd voor abonnees: Naast advertentievrij browsen, kunt u toegang ontgrendelen tot exclusieve inhoud die alleen voor onze abonnees is gereserveerd. Ontdek diepgaande artikelen, exclusieve interviews en diepgaande analyses die u nergens anders vindt.

Let op: het aantal plaatsen voor deze aanbieding is beperkt en is geldig tot 20 maart geniet ervan !

Naarmate het medialandschap evolueert, is het essentieel om onafhankelijke media te ondersteunen. voor jou Abonneer je op Futura Zorgt voor continuïteit in onze inspanningen om kennis te delen, nieuwsgierigheid aan te moedigen en uw honger naar leren te voeden.

READ  Valse boodschap tegen niet-gevaccineerde mensen in het Saint-Joseph-Saint-Luc-ziekenhuis in Lyon

register Geniet nu van een jaar vol ontdekkingen en verkenningen met Futura.

U kunt ook uw abonnementsvorm kiezenIk doe mee aan Futura LifeDeze optie opent de deuren achter de schermen van Futura, waar u onze projecten in preview kunt ontdekken en toegang krijgt tot exclusieve inhoud die is gereserveerd voor Patreon-leden.

U kunt stemmen over de onderwerpen die u graag opgenomen zou willen zien in onze komende rapporten en podcasts, en ons uw suggesties geven om samen de toekomst van Futura vorm te geven.

Ik profiteer van de aanbieding van 3 maanden en test Futura in Premium!

Bezoek ons ​​account voor meer informatie over onze digitale abonnementen Patreon. Hier zijn 5 goede redenen om u te abonneren en onze media te steunen!

Vijf redenen om u te abonneren op Futura

1. Blader door Futura zonder advertenties

Dat is een voordeel dat we terugvinden in onze abonnementsformule.” De toekomst is zonder advertenties “. We hebben een module ontwikkeld waarmee u uw favoriete inhoud kunt lezen, zonder advertenties weer te geven. Een nieuwe verbinding met de site en een betere promotie van onze inhoud.

2. Ontwikkel een meer authentieke relatie met onze teams

Op Patreon onthullen teams zichzelf en vertellen ze hun persoonlijke verhalen. We delen om beurten projecten met u of geven u de kans om te stemmen om ons te helpen bij het kiezen van de volgende onderwerpen, podcasts, enz. We doen dit in deze ruimte, omdat we weten dat we ons in een ‘kleine groep’ bevinden en dat het een bevoorrechte plek is voor conversatie en uitwisseling, in tegenstelling tot een plek waar deze vorm van nabijheid moeilijk tot stand te brengen is.

READ  Het is nu mogelijk om gewichtsverlies na een maag-darmoperatie te voorspellen

Ik zou graag rechtstreeks met de Futura-teams spreken!

Dit is het soort inhoud dat je op ons Patreon-account kunt vinden: live discussies met onze redactieteams en vele andere verrassingen!

3. Steun onafhankelijke media

Voor Futura blijft dezelfde passie voor het verspreiden van wetenschappelijke kennis intact als op de eerste dag. Gedurende al deze jaren is Futura haar formats blijven ontwikkelen en diversifiëren en haar onderwerpen en publiek uitbreiden, met meer inhoud dan ooit in de voorhoede van de actualiteit, geleid door een dynamisch team dat luistert naar de interesses van de lezers.

100% onafhankelijke media sinds de geboorte (1elk Juli 2001) gelooft Futura meer dan ooit in deze tijden van groeiend wantrouwen jegens de wetenschap Nepnieuws, in zijn fundamentele ambitie van kwaliteit, nauwkeurige en objectieve informatie (en generaliseerbaarheid). We willen onafhankelijk blijven om al deze waarden te blijven onthullen en nieuwsgierigheid, kritische geest en verwondering bij onze lezers te cultiveren. voor jou Ondersteuning op Patreon Het helpt ons dus bij het financieren van de daaruit voortvloeiende teams en projecten.

4. Toegang tot exclusieve inhoud

Naast de meer persoonlijke dialoog die we op Patreon voeren, is deze ruimte ook de plek waar we delen Nieuwe inhoudDie nergens anders wordt gepubliceerd of voor iedereen wordt aangekondigd. En dit is nog maar het begin, want naarmate de weken verstrijken, neemt onze redactionele productie toe!

5. Inschrijven is gratis, en uitschrijven is gratis.

Op onze kosten PatreonU kunt uw abonnementen beheren zoals u wilt, als u uw abonnementen wilt pauzeren of het abonnement wilt opzeggen, is dat volledig mogelijk en kunt u dit eenvoudig doen via Jouw rekening.

READ  Direct - Bronchiolitis: de epidemie vordert nog steeds in Frankrijk

Ik steun Futura, onafhankelijke media op Patreon!

Bedankt voor uw steun en tot snel in ons ledengedeelte! Door ons te helpen schept u concreet de voorwaarden voor steeds serieuzer, vrijer en preciezer werken. Hartelijk dank.