Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Stephanie van Monaco: haar dochter Camille Gottlieb “bruint hard” in een zwempak, met Pauline en Louis Ducroix

De vakantie is goed begonnen voor de familie Monaco, en vooral voor de kinderen van Stephanie van Monaco. Ze is mooi en de jongste van de clan Camille GottliebDe dochter van Raymond Gottlieb, die enkele foto’s onthulde Bootdag tussen broer en zussen. Inderdaad, Pauline en Louis, de vruchten van de liefde van de prinses voor Daniel Ducroix, waren in het spel. De medeplichtigheid tussen de broers en zussen was voelbaar en Camille Gottlieb deelde haar geluk in Tanha’s gezicht.

Ik ben serieus gebruindZe schreef in het verhaal, trots om het resultaat van haar dag op een boot te onthullen, waarbij ze een deel van haar dijbeen liet zien. Het nichtje van prins Albert plaatste ook een selfie, Het toont zich ongepolijst en onthult echt een aantal prachtige kleuren. Maar als haar kleurtje haar gelukkig maakte, dan was Camille Gottlieb maar al te blij dat ze haar reputatie kon verzilveren. “ik hou van hemDe jonge vrouw, die op 15 juli haar 24e verjaardag vierde, schreef in opmerkingen bij de foto van haar broer Louis, met wie ze zeer medeplichtig was.

Pauline en Lewis, “Twee sterren”

Camille Gottlieb is ook dicht bij haar zus, Pauline Ducruet. Ook de jonge ontwerper was aanwezig op deze gekke dag. “Deze twee zijn ook sterrenGenoten van de jongste dochter van Stephanie Monaco door te delen Momentopname van zijn broer en zus, op de boot. Voordat ze in de zon konden zonnebaden en hun kleurtje konden oppoetsen, beperkten de kinderen van de prinses sociale evenementen.

READ  Une Famille en Or - "Het verpest het spel", "Ik verander van kanaal" en "Het is klote om naar te kijken": gastkijkers klagen op Twitter

En zo bood de zeer slanke Camille Gottlieb onlangs haar moeder de hand om een ​​avond door te brengen voor de vereniging Fight Aids Monaco, opgericht in 2004 door de prinses en zus van Albert van Monaco. De 24-jarige was zo betrokken bij dit evenement dat ze ook Louis en Pauline vond. De tweede dochter van prinses Stephanie was al op jonge leeftijd betrokken bij veel gevechten, deed mee aan tekenfilms en greep meer dan eens de microfoon. Een waardige erfgenaam van zijn moeder.