Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Les Touristes – Het nieuwe aantal “toeristen” heeft netizens woedend gemaakt

In het nieuwe nummer van ‘Toeristen’ worden zes nieuwe rekruten opgeleid tot politieagent. (TF1-schermafbeelding)

Deze vrijdag 5 augustus, voor het programma “Gendarme marie” uitgezonden op M6, wedt TF1 ook op onderdompeling in de wereld van wetshandhaving met een nieuw aantal “toeristen”. Naast Arthur hebben zes persoonlijkheden een afspraak in het National Training Centre van de Gendarmerie, in Sainte-Easter, in de Dordogne. Iris Mittenaere, Cartman, Camille Cerf, Baptiste Giabiconi, Titoff en Julien Arruti zullen hun grenzen moeten verleggen en als een team moeten werken om de beste training te krijgen voor verschillende gendarmes-missies. Als de Miss Brigade serieus begon toe te geven, benaderden Cartman, Julian Aruti en Titov hun avontuur met een beetje meer behendigheid … woedende netizens.

Waarde en discipline. Twee woorden om de uitdaging te illustreren die de zes nieuwe rekruten te wachten staat in het nieuwe nummer van “toeristenVrijdagavond uitgezonden op TF1. Wat de fans betreft, de vorige ’toeristische’ avonturen zijn teleurstellend geweest. Het laatste nummer in een luxe hotel, uitgezonden in mei, trok minder dan twee miljoen kijkers. Wie wordt het nieuwe nummer dat vanavond wordt uitgezonden na Savannah en Bergen En de landbouwwetenschapper, de hotelschool en de redding op zee, in deze nieuwe onderdompeling van Arthur, Iris Mittenaere, Cartman, Camille CerfEn de Baptist GiacconiEn de Titov Julian Arutti draagt ​​hun hoeden om te trainen in de basis van het politieberoep. Net als alle andere stagiairs ondergaan deze nieuwe “toeristen” een intensieve opleiding van 72 uur in het Gendarmerie Nationale Training Center in Saint Aster, Dordogne. Nadat ze het uniform hebben aangetrokken, krijgen ze verschillende taken: arrestaties, zoeken naar vermiste personen, interventies, weginspecties … Het programma is erg rijk! Het doel voor alle deelnemers: zoveel mogelijk badges winnen. Winnaarssleutel: parachutespringen op 4000m in combinatie met GIGN. Vanaf de eerste minuten van de show doken er een paar op voor hun engagement en ernst: Iris Mittenaere en Camille Cerf. De twee voormalige Misses namen de taak van de groet en de taak om de weg op briljante wijze te beheersen op zich.

READ  De eerste beelden van 'All Stars' zijn onthuld door TF1

Video – Ontdek Arthur’s Minute

“De gendarmes eisen respect!”

Als rekruten te gemakkelijk buigen voor de discipline van plaatsen, naast taken, lijkt het veel gecompliceerder. Geconfronteerd met scenario’s die heel dicht bij de werkelijkheid liggen, toonden Titov, Julian Aruti, Cartman en Baptiste Giacconi enige lichtheid ondanks de strikte instructies die ze kregen. Ongetwijfeld was het dezelfde lichtheid die veel van de tweets van vanavond snel kwaad maakte. Voor hen is het heel duidelijk: dit programma brengt geen hulde aan het beroep van politieagent …