Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Amandine Pettit: Duizelig decolleté smelt web!

Amandine Pettit: Duizelig decolleté smelt web!

Door in 2021 verkozen te worden tot Miss Frankrijk, kon Amandine Petit contact maken met beroemdheden. Niets heeft echter een mooie blonde voor zo’n beroep vooraf bepaald. Ze had aanvankelijk gestudeerd om BTS in onderhandeling en klantrelaties te krijgen. En dat is nadat ik voor het eerst een verpleegwedstrijd heb geprobeerd. In dat laatste is ze uiteindelijk geslaagd dankzij de tweede poging die succesvol bleek te zijn. Ten slotte volgde de schoonheidskoningin aan het Institute of Experts en Caen een master’s degree 2 in het beheer van instellingen en structuren van veroudering. Met een diploma had hij een leidinggevende functie bij EHPAD kunnen krijgen. Het volstaat te zeggen dat het cultuurniveau van de voormalige Miss France zodanig was dat ze zo ver kon gaan in de topschoonheidswedstrijd.

Een duidelijke smaak voor mode

Zoals veel Fransen deze zomer is Amandine Petit momenteel op vakantie. Ze heeft de Cote d’Azur echter de rug toegekeerd, die erg populair is bij beroemdheden. Daarom ging de voormalige Miss France naar Normandië om te genieten van de zon en de zee, en moest ze opladen voordat ze het zeer drukke schema tegemoet ging dat haar aan het begin van het schooljaar wachtte. Over een paar weken wachten hem verschillende professionele projecten en we kunnen zeggen dat het niet de partnerschappen zijn die hij mist. Nu het aantal abonnees vertienvoudigd is sinds ze werd gekozen voor de competitie, is het noodzakelijk om te geloven dat het niet de shows zijn die ze uiteindelijk mist.

Amandine Petit viert binnenkort haar 25ste verjaardag en is op weg om het niveau van Iris Mittenaere in de mediawereld te bereiken. Ze was al gepassioneerd door mode vóór de Miss France-wedstrijd en onlangs verdubbelde ze op glamoureuze foto’s die haar duidelijke smaak voor mooie en eenvoudige dingen benadrukten. Bijvoorbeeld in een kleurrijke bikini die ze onlangs demonstreerde via een foto die ze op Instagram plaatste. Met haar krullende haar en de zon die op haar gouden huid scheen, zou je denken dat je met een zeemeermin te maken had, en het resultaat was absoluut verbluffend.

READ  4 tips voor het verzenden van ongecomprimeerde, hoogwaardige foto's van hoge kwaliteit naar uw contacten

De flitsende kant van Amandine Petit wordt uitgelicht

In ieder geval maakte de sobere en elegante kant van Amandine Petit dit keer plaats voor een meer glamoureuze look. Wat is het meest perfect in deze zomerperiode. Dus koos deze schoonheidskoningin voor een appelkleurig jasje met een origineel dessin. Wat meteen de aandacht van netizens trok naar wat ze binnen droeg. De mooie blondine had een fuchsia halslijn die perfect contrasteerde met de felle kleur van haar jasje. Het volstaat te zeggen dat het met zo’n combinatie van kleuren moeilijk te missen is in de wijde omtrek.

niet minder dan 665.000 mensen volgen Amandine Petit vandaag op sociale netwerken. Een groeiende populariteit verklaart het feit dat 16.485 mensen deze geweldige foto tot nu toe leuk vonden. Dit alles zonder de verschillende commentaren te tellen die door haar publicaties werden verzameld, die niet faalden in hun integriteit met betrekking tot hun bewezen schoonheid. Zeker niet voor niets is de mooie blondine in 2021 verkozen tot Miss Frankrijk. We wachten nu al op nieuwe foto’s van haar vakantie.