Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kim Kardashian splitst zich van de Amerikaanse komiek Pete Davidson

Het stel stopte deze week, met hun afstand en drukke schema’s “waardoor het erg moeilijk is om hun relatie in stand te houden”.

Verschillende Amerikaanse media meldden vrijdag dat realityster Kim Kardashian het na negen maanden daten uitgemaakt had met komiek Pete Davidson.

Het paar ging deze week uit elkaar en de gespecialiseerde site merkte op dat de afstand en drukke schema’s van elk “het erg moeilijk maken om hun relatie te behouden”. e!onder vermelding van een niet nader genoemde bron.

Kim Kardashian, 41, een miljardair dankzij haar eigen cosmetica- en kledinglijnen, had Pete Davidson, 28, een inwoner van de populaire tv-show, ontmoet. Zaterdagavond Livein 2019 maar begon pas in november 2021 een romantische relatie met hem, herinnert hij zich Los Angeles Times.

schandalige relatie

Ze zijn samen verschenen op verschillende openbare evenementen, zoals het Met Gala in New York in mei, waar de ster pronkte met de beroemde jurk die Marilyn Monroe droeg om te zingen. Fijne verjaardag meneer in 1962.

De twee sterren werden ontsierd door relatieschandalen, waarbij de ex-man van mevrouw Kardashian, rapper Kanye West, ook bekend als “Ye”, tijdelijk werd geschorst van Instagram nadat hij Pete Davidson lastig viel op het sociale netwerk.

Kim Kardashian scheidde in maart van Kanye West en ze hebben vier kinderen: twee meisjes, North en Chicago en twee jongens, Saint en Psalm.

Dit is de derde scheiding van de zakenvrouw die van 2000 tot 2004 getrouwd was met muziekproducent Damon Thomas en basketballer Kris Humphries in 2011, een verbintenis die slechts 72 dagen duurde.

READ  Jessica Thevenen was opgetogen: Haar dichtgeslagen 'scheve mond' werd 'eindelijk' geretoucheerd