Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze hoofddanseres dreigt vanaf volgend seizoen de deur met zijn vrouw te sluiten!

Het vertrek van de dansers in “Dancing with the Stars” wordt geassocieerd met een paar weken voor het twaalfde seizoen. na het weggaan Dennitsa Ikonomova en Maxim DeremesOp vrijdag 29 juli 2022 was het de beurt aan Coralie Licata om aan te kondigen dat ze niet in de cast zit voor het komende seizoen!

“Bedankt Dancing with the Stars was fantastisch. Ik heb een geweldige ontmoeting en goede herinneringen die ik deel met Musa, de nederige harde werker met ongelooflijke kracht en een ongelooflijk traject. Ik heb altijd van rocken gehouden, mijn ziel en mijn moed gegeven om mijn hart en lichaam spreken. Ik zal natuurlijk doorgaan met andere projecten. Bedankt allemaal, voor jullie zeer sympathieke berichten “Ik schreef aan de persoon die het afgelopen jaar alleen aan enkele bonussen heeft deelgenomen…

Een haastig vertrek zou mijn geliefde Christophe Licata niet tevreden hebben gesteld. Een emblematische en persoonlijke professionele danser die wordt gewaardeerd door kijkers, volgens exclusieve informatie van onze collega’s van het tijdschrift Closer, deze laatste “dreigt zijn vrouw te volgen en afscheid te nemen van het programma.”

Een echt verlies voor de show voor zover de danser de afgelopen seizoenen veel van de sterren te ver in het avontuur heeft gebracht. Ter herinnering: tijdens het elfde seizoen vorig jaar was Christophe Licata ook samen met internationale superster Dita Von Teese.

Zie ook: “Er is kanker bij mij geconstateerd”: Karen Ferry is meer dan ooit ontroerd om hulp te vragen!

LZ