Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – Voorspelling van PRIX DES LYCOPODES 5 augustus 2022

Diagnostiek Canalturf.com


Foto van Foucon de l'Alba

Quinté + vrijdagavond in Cabourg met Prix des Lycopodes, harddraverijen D-niveau, meer dan 2.750 meter, voor kinderen van 7-10 jaar, inclusief degenen die niet hebben gewonnen € 225.000 – 25 miljoen dalen tot 118.000. Alba Falcon (onze foto), in goede staat, heeft de middelen om een ​​hoofdrol te spelen.

7 Alba Falcon : Onlangs in La Capelle, na het winnen van de F-race, eindigde hij op 26 juli een goede tweede in de D-race. Goed gepositioneerd en in goede vorm, lijkt hij zich te kunnen onderscheiden op zo’n gebied waar hij een eerste theoretische kans heeft. Bovendien werd het bevestigd door de rechterhand.

6 EQUEJUELO : In zijn laatste twaalf wedstrijden heeft hij zes overwinningen en twee runners-up behaald. Hij werd bij twee pogingen in Cabourg gediskwalificeerd, maar hij is een goede rechtse speler. Als hij wijs is, kan hij formidabel zijn.

10 EAWY D’EOLE : Het is niet gemakkelijk, maar het is joggen met veel potentie. Ik ben net als vierde geëindigd, op 22 juli, in de Level B Quinté+ in Cabourg. Hoewel hij 25 meter terug moet komen, verdient hij bij een evenement als dit veel erkenning.

9 rijst pijl : 2e op 24 juli bij Run grass course, vorm is veilig. Het werkt vaak goed in Cabourg en vindt hier een fatsoenlijke ingang voor €60 van de bouncelimiet. Hij houdt ook van lange afstanden. Ze heeft veel positieve punten in haar spel.

16 goede espresso : Gekeurd voor de vierde plaats op 20 mei in de D in Vincennes, is hij een goed vooruitzicht in Quinté+. Hij is een goede bouwer en hit, tweede en vierde in drie ronden op het circuit van Cabourg. Pas op voor het!

READ  Florent Bagni: Hij lijdt aan kanker en zoekt hulp bij het Leger des Heils

3 Mad Menk Forgan : Hij is nog steeds 3e in Burnchet-la-Baule en werd eerder 4e in een E op de draf in Pontchâteau. Goede rechterhand, zijn kandidatuur mag niet worden verwaarloosd.

5 Frevolo Bell : Vierde in de F-race op 5 juni in Châteaubriant en derde in de D-race op 6 mei in Laval, ze heeft een stem op zo’n gebied, althans voor een kleine zaal.

8 ER gemakkelijk en schattig : Zonder marge winkel je ca. Met een economische achtergrond weet ze aangenaam te verrassen. Merk op dat het voor de eerste keer zal worden beschermd tegen het eerste.

Als niet starten : 15e geschenk van het leven

Prins Mohammed bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – Speel deze race


Kiezen voor Nicolas Labora

Baseren
7 Alba Falcon
6 EQUEJUELO
Regelmatige kansen
10 EAWY D’EOLE
9 rijst pijl
16 goede espresso
buiten
3 je waanzin vergat
5 Frevolo
8 GEMAKKELIJK EN MOOIE ER

Prognose Samenvatting:

favoriet
7 – Alba Falcon

een klap voor het hart
9 – rijstpijl

gek moment
8 – EENVOUDIG EN MOOIE ER

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


EQUEJUELO maakt de verloren tijd goed!

Het paard verkeert in een kwetsbare gezondheidstoestand en heeft veel professionele onderbrekingen gehad, iquiwillo Hij herwon al zijn gevoelens en tekende net twee autoritaire successen in Meslay en La Capelle, waarbij hij telkens als een sterke man won. Hij loopt nog steeds achter met zijn inkomsten en het lijkt erop dat hij de drie kan halen als hij voorop blijft lopen. Een andere concurrent in goede staat, Alba Falcon Hij is ook een treinpaard dat niemand op het parcours nodig heeft, heel ver aan de leiding kan gaan en op geen enkele manier van streek is om weer aan het rechterhandtouw te komen. goede espresso Bijzonder blij met deze ring, hij werd na verschillende onderhoudscycli blootsvoets gepresenteerd en is zeker zorgvuldig voorbereid op deze perfecte verloving. Cedar Spits Evoluerend in zijn klasse, heeft het net zijn vorm op het gazon bewezen, en het zal er alleen maar tegen zijn om niet vol te zitten. 4e in een beter samengesteld evenement hier onlangs, Eawy d’Eole Je zult zeker de afstand moeten maken, maar het is zo ongeveer de grootte van de belangrijkste concurrenten. gek op je vergat Hij schitterde de laatste tijd bijzonder goed onder het zadel, maar hij zit niet zonder middelen in leiderschap en zou heel ver aan de leiding kunnen komen als hij wijs blijft. Frevolo Hij mag gerust zijn, hij heeft geen enorme marge, maar als hij goede theoretische kansen op zijn niveau heeft, kan hij de kaarten door elkaar gooien aan het einde van een goede serie. makkelijk en schattig he Goed geketende prestatie voor zijn laatste mislukking en zal deze keer worden aangepakt.

READ  Patron incognito: le cadeau consternant de cet employeur pour récompenser son salarié de son implication

Kiezen voor ZEturf.fr

nummer. paard bestuurder
6 EQUEJUELO Lou Beller T.
7 Alba Falcon Ravstein c.
16 goede espresso Bobo A.
9 rijst pijl Tom en.
10 EAWY D’EOLE Lirett A.
3 je waanzin vergat Maria Ch. naar mij.
5 Frevolo Wells A.
8 GEMAKKELIJK EN MOOIE ER Monaco m.

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf u uit voor overleg Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Cycles, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. paard bestuurder
6 EQUEJUELO Lou Beller T.
7 Alba Falcon Ravstein c.
9 rijst pijl Tom en.
16 goede espresso Bobo A.
10 EAWY D’EOLE Lirett A.
5 Frevolo Wells A.
15e geschenk van het leven j.
2 Ziel van dierbaren LAGADEUC F.
8 GEMAKKELIJK EN MOOIE ER Monaco m.
3 je waanzin vergat Maria Ch. naar mij.