Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Starfield: “Zeer goede updates” worden “binnenkort” aangekondigd |  X-Box

Starfield: “Zeer goede updates” worden “binnenkort” aangekondigd | X-Box

Hoewel de Fallout-licentie bij veel spelers in de hoofden zit sinds het eerste seizoen van de tv-serie die op Prime Video werd uitgezonden, vergeet Bethesda duidelijk zijn nieuwste productie, Starfield, niet. Afgelopen maart ontving de ruimte-RPG een nieuwe update, die enkele verbeteringen in de levenskwaliteit met zich meebracht, maar vooral veel oplossingen. Spelers wachten natuurlijk op grote nieuwe functies, maar wees gerust: deze zullen binnenkort verschijnen.

'Zeer goede updates' voor Starfield worden 'binnenkort' aangekondigd

Tijdens een interview met IGNStarfield-directeur Todd Howard zei dat er “binnenkort enkele echt goede updates” zullen worden aangekondigd. Aangezien Bethesda heeft verklaard dat updates ongeveer elke zes weken zullen worden uitgebracht, ligt het voor de hand dat de volgende update eind april of in de loop van mei beschikbaar zal zijn.

Houd er echter rekening mee dat we tussen de updates van januari en maart feitelijk 7 weken moesten wachten. Onthoud ook dat Bethesda de gewoonte heeft om in eerste instantie updates in bèta aan te bieden aan game-eigenaren op Steam, en deze vervolgens uit te rollen naar alle Xbox-series

Bethesda had aangegeven dat er naast toegang tot de stadsplattegrond ook nieuwe manieren van reizen naar de game zouden komen. Het aanpassen van schepen moet ook worden verbeterd, met nieuwe decoraties, bouwopties en ‘veel meer’.

De ontwikkelaars zullen ook nieuwe gameplay-opties introduceren voor een gemakkelijkere of moeilijkere ervaring. Hiermee kunt u eenvoudig de transportcapaciteit, de reikwijdte van de vracht, de scheepsschade, de leverancierskredieten, de manier waarop u lijdt, nieuwe overlevingsmechanismen en nog veel meer aanpassen.

Officiële mod-ondersteuning komt ook in 2024 met de lancering van Creations. Starfield krijgt een eigen exporteur en je krijgt toegang tot een nieuwe creatietoolkit.

READ  iOS 15.1: definitieve versie online beschikbaar met SharePlay en ProRes

Tenslotte wordt de eerste uitbreiding van Starfield, Shattered Space, dit jaar verwacht en zal deze nieuwe verhaalinhoud, nieuwe locaties, nieuwe uitrusting en “veel meer” bevatten.

Starfield is beschikbaar op de Xbox-serie