Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Starfield Update: HDR, DLSS, kaarten en mods… Bethesda tovert de toekomst |  Xbox One

Starfield Update: HDR, DLSS, kaarten en mods… Bethesda tovert de toekomst | Xbox One

Starfield is nu een paar weken beschikbaar en de nieuwe update werd vandaag verwelkomd en Bethesda maakte van de gelegenheid gebruik om de toevoegingen, oplossingen en aanpassingen te bespreken die in toekomstige updates worden verwacht.

Aankomende Starfield-updates geplaagd

Er worden de komende weken veel nieuwe features in de game verwacht, en vooral pc-spelers zullen blij zijn als de uitgever belooft verschillende features toe te voegen. In het bijzonder zal DLSS officieel worden toegevoegd en zal de game 32:9-schermen ondersteunen. Ultra breed. Bethesda kondigt ook aan dat het nauw samenwerkt met Nvidia, AMD en Intel op het gebied van de stuurprogramma’s, en bevestigt dat elke update prestatie- en stabiliteitsverbeteringen zal opleveren.

De HDR-problemen die we onlangs noemden, zouden ook moeten worden gecorrigeerd omdat het HDR-kalibratiemenu wordt toegevoegd, evenals tools waarmee je het contrast en de helderheid van het beeld kunt kalibreren.

De game bevat ook aanpassing van het gezichtsveld (FOV), een optie die voorheen alleen op de pc kon worden aangepast met behulp van een gamecontroller, en er zal ook een “Eat” -knop worden toegevoegd aan het voedsel dat je vindt.

Ten slotte zal de laatstgenoemde functie degenen bevallen die de weg niet kunnen vinden in steden. Bethesda belooft stadsplattegronden in het spel te integreren, en het valt nog te bezien of het een minikaart zal zijn of dat je door het menu zult moeten gaan om je weg te vinden.

Steun voor het amendement zal begin 2024 komen

Als we zonder verdere details al wisten dat de mod-ondersteuningstool Creations gepland was voor 2024, heeft de uitgever vandaag bevestigd dat deze langverwachte functie begin dit jaar op consoles en pc zal debuteren.

READ  Deze game is de grootste concurrent van Genshin Impact en krijgt de grootste patch in zijn geschiedenis na jarenlang genegeerd te zijn!

We mogen een systeem verwachten dat vergelijkbaar is met dat van The Elder Scrolls V: Skyrim en Fallout 4, dat talloze uren extra gameplay suggereert vanwege de mogelijkheden die de Starfield-wereld biedt.

Nu al deze nieuwe features eraan komen, is het nog steeds geruststellend om te zien dat Bethesda naar de community luistert en de game de komende maanden en jaren zal blijven volgen op basis van feedback. De recente opmerkingen van Todd Howard dat het spel goed geoptimaliseerd was en dat er geen voertuigen nodig waren, waren reden tot bezorgdheid…

Starfield-gidsen