Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Starfield: Todd Howard geeft meer details over Bethesda’s ruimte-RPG

Want natuurlijk, als het gaat om het nieuw leven inblazen van een game die nog niets concreets te tonen heeft, is het nu het iconische product van het bedrijf dat we naar de microfoon sturen. De mogelijkheid voor hem om allereerst te stellen dat het inderdaad nodig zou zijn om te wachten SpeelWacht tot je in de buurt van de outlet komt zoals vaak het geval is bij de Amerikaanse uitgeverij.

Maar zoals vaak het geval is met meneer Howard, moet je weten hoe je het kaf van het kaf moet scheiden om informatie te krijgen. En zo leren we dat sterrenveld Het zal daarom speelbaar zijn in het perspectief van de eerste en derde persoon, net als veel andere titels van dezelfde teams. Het lijkt ook te zijn gesneden om de komende jaren te werken, op basis van de ervaring die ermee is opgedaan. Skyrim waarvan de omvang het nog steeds mogelijk maakt om te blijven bestaan, een decennium na de release. Todd Howard belooft een enorm spel”,Het soort dat kan worden geteld in honderden uren gameplay‘, bevestigt de Telegraaf.

Omdat het duidelijk nog steeds een RPG is,”Meer hardcore dan we tot nu toe hebben kunnen doen‘, zegt Howard, die het heeft over het weer oppakken.Wat we al heel lang doen en we denken dat spelers het personage konden belichamen dat ze wilden spelenHet kiezen van het verleden van je avatar zou een van die mechanismen moeten zijn.

Bovendien, over de elementen gesproken het ontwerp Terugkijkend lijkt Todd Howard in dit interview uit te leggen dat ondanks de oneindige aantrekkingskracht van het universum, sterrenveld Je zou een goed gedefinieerde en eindige wereld moeten hebben, met een vergelijkbare opbouw als de wereld van andere Bethesda-games:”Ik wil daar geen hoge verwachtingen wekken. We hebben steden en we hebben ze gemaakt zoals we tot dan toe deden. En we hebben veel zoetstoffen en we hebben ze gemaakt zoals we tot dan toe deden. We hopen dat hun verkenning net zo de moeite waard zal zijn als het tot dan toe was.“.

READ  Reis naar Mars: Elon Musk waarschuwt dat "veel mensen waarschijnlijk vroeg zullen sterven"

afwezig Speel betrouwbaar, dus de Britse journalist probeerde tot op zekere hoogte de parameters van sciencefiction te definiëren sterrenveld, wat niet zal zijnNoch Star Wars, noch Star TrekMaar er is iets dat dieper geworteld is in onze realiteit, zegt Howard. Hoewel de producent toen (mogelijk lange minuten) worstelde om het uit te leggen sterrenveld Het bleef een spel, en dat het een bepaald commentaar van ongeloof zou bevatten, zou je kunnen raden dat het spel inderdaad probeert onze tijd en zijn overlevering te benaderen. De “NASA-bank“, zoals hij zegt.

Het zal nu nodig zijn om de verschillende beschikbare punten met elkaar te verbinden, terwijl u wacht tot anderen komen en zich positioneren om een ​​realistischer beeld van sterrenveld, die in 2022 wordt uitgebracht.

Om ook te lezen | Starfield verschijnt op 11 november 2022 voor Xbox Series en pc