Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Forza Horizon 5: een kaart van meer dan 100 vierkante kilometer! | Xbox One

Sinds de formalisering Forza Horizon 5 Op de Xbox-conferentie werd er veel informatie over onthuld, en meer zal de komende uren na details arriveren Forza Horizon 5 seizoenen en weerDeze keer richten we ons op de gamewereld.

Hoe groot is de Forza Horizon 5-kaart?

De trailer van de gameplay (ci-dessous) presente des omgevingen tout à fait variés pour le nieuwe Forza Horizon 5. Nous aurons ainsi droit à des plaages, un vulcan, des jungles of encore du désert dans une carte qui s’annonce plus Start.

Op de kwestie van de kaartgrootte voor Forza Horizon 5 is het antwoord van de ontwikkelaars officieel, en het zal de grootste kaart ooit zijn in een Forza Horizon-aflevering. De Forza Horizon 5-kaart zal 1,5 keer zo groot zijn als de vorige game.

Aangezien we weten dat Forza Horizon 4 bij het rondrijden een oppervlakte heeft van zo’n 71 vierkante kilometer, concluderen we dat de kaart van Forza Horizon 5 dus groter zal zijn dan 107 vierkante kilometer. Ter vergelijking: de Forza Horizon 3- en 4-kaarten waren vrij gelijkaardig in termen van oppervlakte en kilometers te bedekken wegen.

Sinds het begin van de ontwikkeling wilden de ontwikkelaars van Playground Games van Forza Horizon 5 onze grootste Forza Horizon-game ooit maken. Met de verscheidenheid aan landschappen die het biedt, was Mexico een voor de hand liggende keuze voor ontwikkelaars die mogelijk van de gelegenheid gebruik hebben gemaakt om de Guanajuato City-tunnels te ontwerpen die Ken Block in 2018 op volle snelheid heeft afgelegd voor Gymkhana 10.

Ons artikel over Weerbeheer in Forza Horizon 5 Het laat zien dat regio’s op de kaart niet noodzakelijk hetzelfde weer hebben en dat we ook sneeuw en sneeuwstormen in de bergen kunnen hebben zoals regen in een tropisch bos.

READ  Review Huawei MateBook X Pro 2021: een ultradraagbaar apparaat dat zich richt op uiterlijk

Forza Horizon 5 staat gepland voor lancering op 9 november 2021, en de game zal na release gratis beschikbaar zijn voor alle abonnees van Xbox Game Pass. Het komt naar Xbox One en Xbox Series X | S en pc via de Microsoft Store.

Ontdek levendige woestijnen, weelderige bossen, historische steden, verloren ruïnes, witte zandstranden, gigantische canyons en een enorme met sneeuw bedekte vulkaan.