Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Starfield DLSS 3 mod door LukeFZ: gratis en effectief onofficieel alternatief

LukeFZ, maker van het populaire FSR2toDLSS-model, heeft zijn eigen versie van het Starfield DLSS 3-model uitgebracht Over het aanpassen van de Nexus voor RTX 4000. Deze wijziging komt kort na de release van een soortgelijk model van Puur Donker. Het grootste verschil? LukeFZ-mods zijn echter gratis beschikbaar Patreon-pagina Het is bedoeld voor degenen die financiële steun willen verlenen. Nu heb je geen excuus meer als je een Nvidia grafische kaart en een Starfield-game hebt om de FPS bijna te verdubbelen. Aan de andere kant is deze mod niet vrijgesteld van bugs, maar voor zover je hem in je configuratie test op interactiviteit, blijft hij gratis.

Starfield DLSS 3 mod door LukeFZ: gratis en effectief onofficieel alternatief

technische werking van de situatie

Terwijl de PureDark-mod afhankelijk is van ReShade voor game-integratie, profiteert de LukeFZ-mod van andere tools zoals NVIDIA Streamline, Ultimate ASI Loader en MinHook. Dit maakt het uniek en mogelijk flexibeler.

Snelle installatiegids

LukeFZ heeft een eenvoudige handleiding gegeven om de mod te installeren:

  1. Download de versie die compatibel is met uw gamingplatform (Steam of Xbox/Microsoft Store).
  2. Pak de bestanden uit in de gamemap en zorg ervoor dat FSR2Streamline.asi en andere bestanden zich naast Starfield.exe bevinden.
  3. Download de nieuwste DLL-bestanden DLSS En DLSS-FG En plaats het in de submap “Streamline” in de gamemap.
  4. Start het spel.

Installatie en beperkingen

Een beperking van deze modus is het ontbreken van een speciale gebruikersinterface voor het aanpassen van instellingen. Voor elke geavanceerde aanpassing moet je het bestand config.json handmatig verwerken nadat je de game voor de eerste keer hebt gestart. Gelukkig is dit meestal niet nodig: zorg er gewoon voor dat FSR 2 is ingeschakeld in de spelopties.

READ  Sommige apps lossen op de achtergrond de onafhankelijkheid van iPhones op

prestatie-effect

Het inschakelen van DLSS-framegeneratie in Starfield kan de framesnelheid in bepaalde gamescenario’s aanzienlijk verhogen. Er moet echter worden opgemerkt dat deze mod, net als PureDark, niet bugvrij is. Crashes kunnen optreden tijdens het laden of bij het schakelen tussen menu’s, een probleem waar een aantal spelers last van lijkt te hebben.

Kortom, LukeFZ’s Starfield DLSS 3 mod biedt een nieuw gratis alternatief om de spelprestaties te verbeteren, ondanks enkele bekende bugs. We hopen dat deze problemen snel zullen worden opgelost.

Daarnaast kun je altijd de wijzigingen proberen die YouTuber Lilevitchi in zijn video voorstelt: