Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Je krijgt vanaf het begin een van de beste Starfield-kostuums

Je krijgt vanaf het begin een van de beste Starfield-kostuums

bijzonder sterke grip sterrenveld Beschikbaar vanaf het begin. We kunnen ze stelen door kieskeurig te zijn, maar we kunnen vooral misbruik maken van bugs om ze te stelen.

in sterrenveldJe kunt je schip aanpassen zodat het op alles en nog wat lijkt (inclusief uitrusting uit de SF-cultuur). Bovenal hebben we de mogelijkheid om ons karakter naar wens aan te passen. Er is natuurlijk het fysieke uiterlijk, maar er is ook de uitrusting die ons waarschijnlijk zal helpen overleven op de vele planeten die we kunnen bezoeken (bijvoorbeeld de aarde). En stel je voor dat een van de beste kostuums in de game heel snel kan worden hersteld.

Advies gedeeld door Eurogamer In een artikel gepubliceerd op 5 september. Het betreffende kostuum is te vinden in het hoofdkwartier van Constellation (The Lodge) – het team van ontdekkingsreizigers waarmee we ons aan het begin van het avontuur aansluiten. Dit is het “Mark I Spacesuit”, tentoongesteld in een afgesloten vitrine in de kelder van het gebouw, die vrij toegankelijk is. Je kunt er toegang toe krijgen door een lock-speler te zijn, wat onmogelijk is als je aan het avontuur begint.

De Lodge (Constellation HQ) bevindt zich in Jemison en is essentieel tijdens de introductie // Bron: Capture Xbox

Er is een bug waarmee je de premium-outfit in Starfield kunt herstellen

Om de interface te openen, moet je de sloten op masterniveau kunnen kiezen (overeenkomend met rang 3 van de vaardigheid “Beveiliging”). Maar er zit een bug in het display. Als je op je plek bent, en als je de tussenruimte tussen de poort en de tegenoverliggende paroi ziet (op de plek waar je de berg niet kunt veroveren), kun je ook toegang krijgen tot de mannequin en, als je dat wilt, herstellen Hij draagt. Namelijk: het Mark I ruimtepak, plus een helm en jetpack.

Het is duidelijk dat dit een bug is die door Bethesda zal worden opgelost. Profiteer van de mogelijkheid nu er nog tijd is. De positie van de cheats in het spel is zeer nauwkeurig en het kan enkele seconden of minuten duren om de juiste hoek te vinden. Numerama kan echter bevestigen dat de truc werkt, nadat ze hem twee keer heeft getest (elke keer in minder dan een minuut).

Voor meer

Starfield // Bron: Xbox Capture

Een krachtig kostuum dat toegankelijk is sinds het begin van Starfield // Bron: Capture Xbox
Door jezelf te positioneren en op een specifiek punt te richten, kun je communiceren met de mannequin achter de gesloten deur // Bron: Capture Xbox

Het Mark I ruimtepak heeft een aantal bijzonder interessante eigenschappen: het biedt 120 bescherming tegen fysieke schade, 136 tegen energieschade en 129 tegen elektromagnetische schade. Allemaal met een mooi hanteerbaar gewicht (7,5). Hierdoor kunt u mogelijk meer aardappelen vervoeren.


Wil je alles weten over de mobiliteit van de toekomst, van elektrische auto’s tot alternatieve auto’s? Schrijf je nu in op de laatste nieuwsbrief!