Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Blizzard bevestigt de jaarlijkse uitbreidingen voor Diablo 4 – Diablo IV

Diablo IV Seasons brengt nieuwe content, maar spelers kijken reikhalzend uit naar nieuws over de eerste uitbreiding van de game. dexertoRod Ferguson, hoofd van de Diablo-franchise bij Blizzard, bevestigde de jaarlijkse release van de uitbreidingen.

Historisch gezien was de Lord of Destruction de grote prestatie van Diablo II. Hetzelfde gold voor Soul Reaper van Diablo III. De eerste uitbreiding bracht gaming dus naar een veel hoger niveau door niet alleen problemen op te lossen, maar ook zeer gewaardeerde functies toe te voegen.

Gezien het potentieel van Diablo IV kunnen we niet wachten om te zien wat Blizzard in petto heeft. Toen Patrick Dane vroeg naar de leeftijd van D4 en Blizzard’s visie daarop, is hier het antwoord van Rod Fergusson.

RF: Weet je, we hebben het over jaren en jaren. En dat is waar wij ons op concentreren. Als je kijkt naar de lancering van de game en dit eerste seizoen, zien we het als het bouwen van een fundament waarop we de toekomst kunnen bouwen. Dus als we naar onze kwartaalseizoenen en onze jaarlijkse uitbreidingen kijken, is dat waar we ons op concentreren in onze live service.

We hebben projecten, we hebben percelen die geschikt zijn voor de toekomst. We hebben plannen. We zijn altijd bezig met seizoenen en uitbreidingen, dus dit is iets wat we nog een hele tijd zullen blijven doen. Waren opgewonden.

Als je terugkijkt en beseft dat er elf jaar tussen D3 en D4 zaten, voelt het alsof we tekortschoten ten opzichte van onze spelers en onze gemeenschap en wat ze verdienden. Dit is iets dat we bij D4 corrigeren met onze seizoenen en uitbreidingen.

READ  Epic Games wint de juridische strijd tegen Google, dat wordt beschuldigd van illegaal monopolie

Hoewel het nog niet duidelijk is waaruit de eerste uitbreiding van Diablo IV zal bestaan, is het duidelijk goed nieuws als Blizzard een gestaag tempo plant voor de komende uitbreidingen. We kunnen dus verwachten dat de eerste uitbreiding in 2024 uitkomt.

Vanuit persoonlijk oogpunt lijkt het mij echter dat de jaarlijkse expansie bijna te hoog is, als we het hebben over inhoud die vergelijkbaar is met wat we in het verleden wisten: een nieuwe regio, een nieuwe klasse, nieuwe mechanica, enzovoort. op.

Blizzard zou dit tempo misschien kunnen volhouden door lichtere maar frequentere uitbreidingen aan te bieden, wat een oplossing zou zijn voor het behouden van spelers en tegelijkertijd de massaproducties zou vermijden die jaarlijks zouden worden uitgebracht.