Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Star Academy: een voormalige symbolische kandidaat roept controverse op met zijn nieuwe project en krijgt gerechtigheid!

Star Academy: een voormalige symbolische kandidaat roept controverse op met zijn nieuwe project en krijgt gerechtigheid!

Door Sam Agville

& nbsp | & nbspMensenjournalist

Sam is een gepassioneerde webredacteur die op zoek is naar de kleinste wendingen in de televisiewereld. Van 13.00 uur tot de hartverwarmende liefdesgebeurtenissen op reality-tv en de vurige liefdeskusjes op de wei, niets verbergt de brandende nieuwsgierigheid van deze journalist.

Het is een feit: in de loop der jaren zijn veel voormalige genomineerden op afstand overgestapt naar gebieden die totaal anders zijn dan de muziekbusiness. Voor een oud-leerling van Star Academy is het tijd voor sport! Maar helaas, zijn nieuwste project lijkt niet unaniem onder de mensen van zijn district …

Star Academy: een voormalige symbolische kandidaat roept controverse op met zijn nieuwe project en krijgt gerechtigheid! Dailymotion

vervolg na aankondiging

Edouard Algayon maakte zich bekend bij het grote publiek door deel te nemen aan het derde seizoen van ster AcademieHet werd in 2003 gewonnen door Élodie Frégé en toen al gepresenteerd door Nikos Aliagas. Nu terug in de anonimiteit, blijft de voormalige kasteeldiscipel gedijen in muziek, maar niet alleen… Niet lang geleden besloot de lange, donkerharige man een project te ondernemen om Surfpark in Cannigan, in de Gironde. Maar volgens informatie gerapporteerd door onze collega’s van ParijseOp zondag 20 augustus 2023 zullen de buurtbewoners massaal tegen dit bouwwerk zijn.

Met twee zwembaden met een capaciteit van 13.000 kubieke meter en die 200 tot 300 surfers per dag ontvangen, schrikt de door het professionele bedrijf geplande installatie de inwoners van Cannigan af, vooral omdat de helft ervan moet worden gevuld met drinkwater uit het netwerk. “Dan zullen vijvers met gesloten circuit op regenwater lopen“legde de promotor van het project uit. Maar al snel wilden de inwoners van het stadje hun sterke onenigheid uiten, met het argument dat”Het regent niet meer zoveel als in de jaren ’80“En dat dus,”Vooral drinkwater dat verspild wordtOm hun mening te bewijzen, besloten de bewoners altijd Parijsenaar de rechter stappen om de bouwvergunning in te trekken.

We hebben drie jaar aan het project gewerkt.

Het moet gezegd worden dat Cannigan bijna elke zomer last heeft van zorgwekkende droogtes. In 2022 bijvoorbeeld werd de gemeente vanwege het gebrek aan water in staat gesteld “Natuurramp” grondwater kan niet worden aangevuld. Ook vreesden tegenstanders van het surfpark een te grote impact op het park Vernieuwing van de watervoorraden van de stad.

READ  Eurovisie 2025 zal een ‘financiële uitdaging’ zijn voor SSR, en Palexpo strijdt nu al om het te mogen organiseren

Edouard Algayon van zijn kant is niet van plan zijn project te annuleren. Hij heeft zeker alle nodige controles en tests uitgevoerd om ervoor te zorgen dat zijn surfpark, dat golven van meer dan 1,30 meter kan maken, geen gevaar vormt voor de gemeente. We hebben drie jaar aan het project gewerkt. We zijn met succes de uitdaging aangegaan om deze geavanceerde technologie te combineren met actuele milieukwesties. Zonder deze oplossingen hadden we dit project niet kunnen startenHij sloot af met Parijse. Hij volgt…

vervolg na aankondiging

vervolg na aankondiging