Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Miley Cyrus is een prachtig bruidsmeisje op de bruiloft van haar moeder

Miley Cyrus is een prachtig bruidsmeisje op de bruiloft van haar moeder

Tish Cyrus, moeder van Miley Cyrus, trouwde met Dominic Purcell. De Amerikaanse producer en “Prison Break”-acteur kozen ervoor om samen te werken voor een handvol gasten.

Gefeliciteerd in orde. Tish Cyrus en Dominic Purcell trouwden op zaterdag 19 augustus tijdens een geheime ceremonie in Malibu, Californië. De Amerikaanse producer en ‘Prison Break’-ster zijn na vier maanden verloving herenigd in het bijzijn van hun familie en vrienden.

Onder de zorgvuldig uitgekozen gasten bevonden zich de eerste twee zonen van de bruid, Brandi en Trace, evenals Miley Cyrus, het beeldschone bruidsmeisje voor de gelegenheid. Een en al glimlach en een boeket bloemen in de hand voegde de tolk van Hannah Montana zich bij de rest van de getuigen. Beloften werden voorgedragen en allianties werden aan de vinger doorgegeven, het paar poseerde voor fotografen voor het huis van een dichter, zoals onthuld door het tijdschrift. Pagina zes “.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Formalisatie in 2022

De tortelduifjes onthulden hun verloving door een foto van hen te delen, knuffelend en haar ring om haar ringvinger. “Duizenden keren… ja,” schreef ze vrolijk, de moeder van Miley Cyrus, afgelopen april. Sinds hun officiële verloving in november 2022 heeft het duo niet nagelaten hun geluk met hun fans te delen door samen op de foto te gaan.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Vóór haar verbintenis met de acteur was de 56-jarige getrouwd met Billy Ray Cyrus. Op de driejarige leeftijd en later, het paar gaat definitief scheiden vanaf 2022. In plus de Miley Cyrus, het paar gaat uit van vier kinderen, Brandi (34 jaar), Trace (33 jaar), Braison (27 jaar) en Noah (22 jaar ). Billy Ray is ook de vader van Christopher, 30, die werd geboren uit zijn eerdere relatie met zijn ex-partner, Christine Luckey.

READ  De tentoonstelling van de jaren 80 in MAD - Musée des Arts Décoratifs: een terugblik op mode, design en grafische vormgeving