Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Michael Yoon in volle controverse: de acteur onthult het nummer van Gerald Darmanin op het podium!

Michael Yoon in volle controverse: de acteur onthult het nummer van Gerald Darmanin op het podium!

slechte grap. Michaël Joon Op zaterdag 19 augustus keerde ze terug naar het podium voor de Big Car Show, een autofestival op de beroemde locatie van de 24 Uur van Le Mans in Sarthe. met zijn groep Moordende bazookaDe cabaretier maakte de show, ook al betekende dat een beetje uitglijden.

En al tijdens het concert Mikhail Yu onthulde het vermeende nummer van de minister van Binnenlandse Zaken, Gerard Darmanin. Na het vragen van de aanwezige toeschouwers om te schreeuwen Dank je wel, GerardDe acteur voegde aan het begin toe: Ik vond dat het spontaniteit ontbrak en niet persoonlijk genoeg was. Wat ik je voorstel is dat iedereen hem een ​​wat persoonlijker bericht stuurt.”

Servia on Twitter: “🇫🇷🎤 Bijzonder | Gisteravond plaatste cabaretier Michael Yoon het nummer #Darmanin van minister van Binnenlandse Zaken Gerald op het podium. pic.twitter.com/9kICCAXn6x/Twitter”

🇬🇧🎤 Ongebruikelijk | Gisteravond plaatste cabaretier Michael Yoon het nummer #Darmanin van minister van Binnenlandse Zaken Gerald op het podium. pic.twitter.com/9kICCAXn6x

Michael Yeon: “Weet dat hij een fetisjist is die van voeten houdt”

Vervolgens zond hij een screenshot uit van de vermeende figuur van Gerald Darmanin op het podium. ‘Wat ik voorstel is hem morgenochtend te bellen, rond vijf of zes uur’ s ochtends.’Bieden op Michelle Yoon. En om op te volgen: “Weet dat hij een fetisjist is, van voeten en sokken en teennagels houdt.”

Vergeet niet dat hij nog steeds de minister van Binnenlandse Zaken is, hij kan uw nummer traceren. NeeBegin niet met doodsbedreigingen, want hij zal je vinden.”De cabaretier waarschuwde echter voordat hij het applaus van het publiek afsloot: Het was mijn kleine bijdrage aan de Franse politiek..

De scène werd snel gefilmd en gedeeld op sociale media, waaronder X (voorheen Twitter). Deze aanpak heeft echter netizens verdeeld, omdat sommigen zich er niet van bewust zijn dat ze een privénummer onthullen. Op zondag 20 augustus was het antwoordapparaat dat aan dat telefoonnummer was toegewezen ook verzadigd, niet wetende of het echt van Gerald Darmanin was.

READ  Huizen van de sterren Kate Middleton en William: alle details van hun ‘kleine en bevroren’ hut, een plaats van herstel