Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

STALKER 2: De langverwachte FPS van Game Pass krijgt een nieuwe trailer |  Xbox One

STALKER 2: De langverwachte FPS van Game Pass krijgt een nieuwe trailer | Xbox One

Tijdens PC Gaming Expo werd de langverwachte STALKER 2: Heart of Chornobyl onthuld in een nieuwe trailer. GSC World wilde al graag zijn titel vieren als de meest verwachte pc-game van het jaar, toegekend door PC Gamer.

Een mysterieuze nieuwe trailer voor STALKER 2: Heart of Chornobyl

Voordat Evgeniy Grygorovych, CEO en gamedirecteur van GSC Game World, enkele nieuwe op Strider gerichte afbeeldingen presenteerde, legde hij uit dat de FPS de laatste ontwikkelingsfase is ingegaan.

Ik ben erg blij om te zien dat STALKER 2 de laatste ontwikkelingsfase is ingegaan.

Terwijl we gisteren veel nieuwe details hebben kunnen leren, concentreert deze nieuwe video zich op een personage genaamd Strider wiens geschiedenis nog steeds moeilijk te onderscheiden is.

Hij geeft zijn geluksbrenger, een huls, aan de hoofdpersoon en vertelt een incident dat hem in de omgeving is overkomen. Wat zeker is, is dat STALKER 2 vol mysteries zit en dat de gebeurtenissen uit het verleden de aard van de mens enorm hebben beïnvloed.

STALKER 2: Heart of Chornobyl staat nog steeds gepland voor release in het eerste kwartaal van 2024 en zal beschikbaar zijn op de Xbox Series

READ  Euphoria Bij Fortuneo onthult de bank een gratis triple XL-bonus