Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze “pay to win”-skin van Modern Warfare 3 is zojuist gedeactiveerd

Deze “pay to win”-skin van Modern Warfare 3 is zojuist gedeactiveerd

Modern Warfare 3-ontwikkelaars Sledgehammer Games hebben de Gaia-skin, beter bekend als “Groot”, tijdelijk uitgeschakeld in de update van 30 november, na weken van klachten van spelers.

Hoewel de Groot-skin niet met Modern Warfare 3 arriveerde, maar eerder werd overgenomen van Modern Warfare 2, werd het een veel groter probleem met de lancering van de nieuwe game, omdat steeds meer spelers eraan werden blootgesteld en beseften hoe gebrekkig het was. was.

Sinds de lancering is de Gaia-skin een grote bron van zorg voor spelers, zowel in Warzone als in multiplayer, omdat de doorschijnende aard van de skin het extreem moeilijk maakt om te zien in gevechten, net zoals de Roze-skin van vorig jaar die spelers schokte in Verdansk tijdens zijn eerste optreden.

Artikel gaat verder na advertentie

In de MW3-update van 30 november werd de skin echter eindelijk uitgeschakeld omdat ontwikkelaars op zoek waren naar een manier om deze eerlijker te maken, te midden van voortdurende discussies over het “pay-to-win”-aandeel van de game van spelers die worden gedood door degenen die het gebruiken.

Groot’s skin is uitgeschakeld in MW3 en Warzone

Volgens een Call of Duty op

De ontwikkelaar heeft verklaard dat deze skins niet voor altijd zullen verdwijnen “[l]Spelers kunnen verwachten dat deze items opnieuw worden ingeschakeld in een toekomstige game-update, met wijzigingen die het richten gemakkelijker maken.

Artikel gaat verder na advertentie

Iemand grapte, misschien in de geest van de feestdagen, dat ze kerstverlichting op de huid moesten aanbrengen om deze beter zichtbaar te maken.

Wat de ontwikkelaars ook beslissen, MW3- en Warzone-spelers kunnen spelen in de wetenschap dat er geen spelers zich verstoppen tussen de planten in de hoek.

READ  Bijen kunnen een Coronavirus-infectie nauwkeurig detecteren