Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het Hogwarts Legacy-avontuur is nog lang niet voorbij, het vervolg is in de maak en er zijn al veel theorieën over welke vorm het zou kunnen aannemen!

Het Hogwarts Legacy-avontuur is nog lang niet voorbij, het vervolg is in de maak en er zijn al veel theorieën over welke vorm het zou kunnen aannemen!

Spelnieuws Het Hogwarts Legacy-avontuur is nog lang niet voorbij, het vervolg is in de maak en er zijn al veel theorieën over welke vorm het zou kunnen aannemen!

delen:


Na de oorspronkelijke release in februari en een sterke terugkeer op de Nintendo Switch een paar weken geleden, staat Hogwarts Legacy weer in de schijnwerpers door halfslachtig te bevestigen dat er een vervolg gepland zal zijn… maar welke vorm zou dit kunnen aannemen?

Bekijk Hogwarts Legacy op Amazon

We rekruteren nieuwe tovenaars

Het is moeilijk om in videogames over het jaar 2023 te praten zonder de komst ervan te vermelden Zweinstein erfenis. In februari begon Avalanche Software het jaar knallend door de langverwachte game uit te brengen voor fans van het Harry Potter-universum. Als het eindelijk niet opmerkelijk genoeg is om op de lijst met genomineerde games in de categorie Game Awards te verschijnen, blijft het een feit De game heeft zijn publiek grotendeels gevonden. Terwijl nieuwe tovenaars van het avontuur konden genieten dankzij de release van Hogwarts Legacy op de Nintendo Switch een paar weken geleden, De rest begon eindelijk gehoord te worden dankzij het baanaanbod:

Avalanche Software is op zoek naar een senior producer om “het Hogwarts Legacy-team te versterken.” De baanaanbieding vermeldt ook dat je lid wordt van “het team achter de blockbuster open-wereld RPG Hogwarts Legacy om het vervolg te creëren.”


Welke vorm zou het vervolg kunnen aannemen?

Je zult begrijpen dat de ontwikkelaars bij Avalanche Software momenteel op zoek zijn naar manieren om hun teams uit te breiden en hun werk aan Hogwarts Legacy onder de aandacht brengen om mensen aan te trekken. Op dit moment is het echter moeilijk om te weten wat er precies verborgen zit achter de term ‘vervolg’ die Warner Bros. spellen. In feite wordt hier niet echt bevestigd dat de ontwikkelaars momenteel werken aan een mogelijke ‘Hogwarts Legacy 2’, maar alleen aan het ‘vervolg’.

READ  Apple iPad Air 5-test: M1-vermogen in voorkeursmodel

Met andere woorden, Het kan een vrij eenvoudige DLC zijn Dit zal je avontuur in Hogwarts Legacy uitbreiden. Als we weten dat fans reikhalzend uitkijken naar het potentieel Zwerkbal-modusWe kunnen ons ook een nieuw geschreven hoofdstuk voorstellen of zelfs alleen maar nieuwe zijmissies. Als je echter naar de lijst met vacatures op de website van Warner Bros. kijkt, Games kunnen we er ook achter komen dat ze ook op zoek zijn naar een nieuwe gamedirecteur en meerdere rekruten in de technische branche. Het is moeilijk voor te stellen dat je veel nieuw talent zou aannemen alleen voor kleine inhoudsupdates. Als er nog niets is bevestigd, is het volkomen redelijk om je voor te stellen dat er momenteel een DLC of vervolg op Hogwarts Legacy in productie is. Het valt nog te bezien wanneer we hier meer over kunnen leren.

Over Zweinstein Erfenis: Zweinstein Erfenis

chronisch

Hogwarts Legacy: alles wat u moet weten over Hogwarts voordat u aan de videogame begint!

Spelnieuws

Hogwarts Legacy: Kan Harry Potter de magie behouden zonder JK Rowling?

Spelnieuws

Hogwarts Legacy: alles wat je moet weten over een van de meest verwachte games van het jaar

Deze pagina bevat affiliate links naar specifieke producten die JV voor u heeft geselecteerd. Elke aankoop die u doet door op een van deze links te klikken, kost u niet meer, maar de online verkoper betaalt ons een commissie. De prijzen die in het artikel worden vermeld, zijn de prijzen die door de verkoperssites worden aangeboden op het moment van publicatie van het artikel en deze prijzen kunnen naar goeddunken van de verkoperssite variëren zonder de joint venture hiervan op de hoogte te stellen.
Lees verder.

READ  Sony WF-1000XM5: een lek onthult de kenmerken van de aankomende draadloze hoofdtelefoons voor de Japanse groep