Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Staatssteun ter waarde van 100 euro en zo profiteer je ervan!  – Tuxbord

Staatssteun ter waarde van 100 euro en zo profiteer je ervan! – Tuxbord

De brandstofbonus voor Fransen die hun auto gebruiken om naar het werk te gaan, is met enkele weken verlengd.

Zoals u weet heeft de regering 100 euro aan hulp opzij gezet om de Fransen in staat te stellen dit te doen Profiteer van een beurs van 100 euro tanken. Deze brandstofbonus is verlengd.

De brandstofbonus helpt de Fransen aan het werk

In Frankrijk bijna een op de twee Fransen Hij gebruikt zijn auto om naar zijn werk te gaan. In 2010 zei 74% van de werknemers dat ze met de auto reisden om naar hun werkplek te gaan. 16% van hen maakt gebruik van het openbaar vervoer en 8% maakt gebruik van zacht vervoer.

In Frankrijk is de auto nog steeds vertegenwoordigd 60% van de overdrachtenOok al daalt het aandeel ten gunste van fietsen en scooters.

Met de inflatie die de Fransen al enkele maanden doormaakten, Dus besloot de regering een duwtje in de rug te geven Voor degenen die elke dag hun auto gebruiken om naar het werk te gaan. En zo is de brandstofbonus ontstaan.

Sinds januari 2023 is het mogelijk om te solliciteren Om een ​​brandstofbeloning te ontvangen. Zo is het laatste bedrag, 100 euro, een echte opsteker voor de Fransen.

Bruno Le Maire maakt een grappige opmerking

En zoals Bruno Le Maire onlangs opmerkte: “Bijna de helft van de betrokken mensen heeft er nog niet van geprofiteerd.”. Schokkende opmerking geforceerd Minister van Economische Zaken neemt de beslissing.

In feite zijn er voorzieningen getroffen zodat ze kunnen worden beïnvloed door zoveel mogelijk mensen. In de microfoon van RTL maakte de minister bekend dat de brandstofbonus wordt verlengd. “Het zou eind februari stoppen, maar we verlengen het tot eind maart, zodat miljoenen van onze burgers die het verdienen het kunnen krijgen.”aangekondigd.

READ  Deze grote fout die alle automobilisten maken, verhoogt het brandstofverbruik!

Volgens hem heeft een aanzienlijk deel van de Fransen recht op een brandstofbonus. Helaas vragen ze er niet om. Volgens Bruno Le Maire geloven ze “Ze hebben er geen recht op als ze er recht op hebben.”

Weet dat Deze bonus ligt binnen het bereik van 50% van de werkende Fransen en voertuigen met een laag inkomen. Weet bovendien bij twijfel dat er op de website van de overheid inkomensplafonds worden geplaatst om dit duidelijker te weten te komen.

Hulp voor veel Fransen

Voor Bruno Le Maire, van de 10 miljoen huishoudens die in aanmerking komen voor brandstoftoeslag, kwam de helft niet opdagen. Om het te claimen, moet u inkomsten hebben Voor het jaar 2021 moet het minder zijn dan 14.700 euroofwel 1314 euro per maand per persoon.

Als u samenwoont als een getrouwd stel, Het maximuminkomen mag niet hoger zijn dan 3941 euro Voor een stel met twee kinderen. Merk op dat de hulp individueel is. Dit betekent dus dat elk gezinslid in aanmerking komt.

De brandstoftoeslag heeft betrekking op alle soorten voertuigen, dus ook op tweewielers en auto’s zonder rijbewijs. Tot voor kort konden eigenaren van oude auto’s dat niet Vraag op de website van de overheid.

Weet dat u nu uw aanvraag kunt indienen, aangezien de bug is verholpen. U heeft dus tot 31 maart 2021 de tijd om in te loggen op de website impots.gouv.fr en zo de brandstofbonus aan te vragen. U kunt deze stappen ook uitvoeren Ga naar uw belastingkantoor.