Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frieten met nieuwe groenten zijn het nieuwe gezicht van McDo op Instagram geworden!  – Tuxbord

Frieten met nieuwe groenten zijn het nieuwe gezicht van McDo op Instagram geworden! – Tuxbord

McDonald’s besloot om van de aardappelen af ​​te komen! Binnenkort worden ze vervangen door frites. wij vertellen het je.

ongelooflijk ! McDonald’s bereidt zich voor op een grote verandering voor dit jaar 2023! Stel je voor dat de beroemde aardappel verdwijnt Om plaats te maken voor de groentefriet !

Het einde van friet bij McDonald’s

McDonald’s frietjes Het zal voor altijd verdwijnen. Ja, dus besloot de fastfoodgigant zijn menukaart bij te werken om plaats te maken voor iets nieuws: patat. Aardappelen maken voortaan plaats voor wortelen, bieten en pastinaak.

Dus hebben McCain en McDonald’s deze beslissing genomen om de zaken om te draaien. En ter herinnering, de twee bedrijven zijn al sinds 1985 samen in zaken. Dus overweeg deze populaire vegetarische friet om je smaakpapillen tevreden te stellen. Iets wat Laurent Pouchelle tot directeur van maakt Grote accounts in Frankrijk.

“We zijn er erg trots op. Het is een nieuwe ervaring die het mogelijk heeft gemaakt om groenten te vinden die klanten kunnen aanspreken, om omzet te maken en om de schatten van vindingrijkheid te verspreiden in het licht van de weersomstandigheden.Hij vertelde het aan onze collega’s van L’Usine Nouvelle.

Voordat je 3 groenten vond in de frietjes van McDonald’s, McCain testte 12 groenten. Maar de testers hebben de andere smaken niet gevalideerd. Dus het waren de bieten, wortels en pastinaak die de lat hoger legden.

Marketingdirecteur van McDonald’s Frankrijk zei: We zijn verheugd om met frites een nieuwe activiteit te introduceren om nieuwe smaken te ontdekken en onze sterke banden met Franse terroirs te vieren »

Ongezonde nieuwe frietjes?

Hoewel de nieuwe frietjes van McDonald’s er zijn plantaardige basisWeet dat het niet goed is voor je gezondheid. Wel heeft de manager van McDonald’s het over goede producten, met ” Complementaire voedingskwaliteiten Maar Dr. Faiza Boussi zei het tegenovergestelde tegen onze collega’s van La Voix du Nord.

READ  Sommige georganiseerde brochures worden (eindelijk) geüpgraded

Kook voor haar deze frietjes McDonald’s is erg slecht. Dit kan gevolgen hebben voor de gezondheid: Het probleem is niet de patat zelf, maar het koken: als je een pakje diepgevroren frites neemt, is de voedingsvoorraad een. Het probleem is dat we geen diepvriesfrieten eten! De zorg bij het frituren is het frituren zelf, het vet dat het vet is. »

Faiza Busi legt het ook uit Dat er veel zout is. ” Voor de Wereldgezondheidsorganisatie zouden we 5 gram zout per dag moeten consumeren en tussen de 9 en 12 gram consumeren en het is zeer aanwezig in dit type product. Een voedingsdeskundige en culinair instructeur vindt de olie van McDonald’s echt slecht.

Bij het koken in olie kan het vetgehalte, Zeer vetrijk. Ook wordt de frituurolie meerdere keren opgewarmd en wordt het erger. Er is echter een klein verschil. Frites bevatten iets minder calorieën dan frites. »

voordat u toevoegt: Op chips vinden we in een portie chips van 25 gram 140 tot 150 calorieën, terwijl we in het equivalent van groentechips van 120 naar 125 calorieën zullen stijgen.